αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνοιξαν τα πρώτα «μπακάλικα» της ΘΕΣγάλα- Ποια είναι τα πλάνα της εταιρίας

Άνοιξαν τα πρώτα «μπακάλικα» της ΘΕΣγάλα- Ποια είναι τα πλάνα της εταιρίας

Σε λειτουργία τέθηκαν τα πρώτα καταστήματα “ΘΕΣγάλα συν” στη Θεσσαλονίκη. «Οι Συνεταιριστικές γωνιές “ΘΕΣγάλα συν” λειτουργούν ήδη στη Θεσσαλονίκη προσφέροντας απ’ ευθείας στους καταναλωτές προϊόντα της ελληνικής γης κατ’ ευθείαν από τους παραγωγούς» ανακοίνωσε η εταιρία, με ανάρτηση της στο Facebook.

Θα ακολουθήσει οι έναρξοι των εν λόγω καταστημάτων στην Αθήνα και στην Λάρισα.

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, συμπληρώνει πια 5 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του, διαθέτει σήμερα 63 καταστήματα Αυτόματων Πωλητών φρέσκου γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Τώρα  δημιουργεί μια νέα γενιά καταστημάτων, με την επωνυμία «ΘΕΣγάλα συν».

Τα νέα καταστήματα – παντοπωλεία, τα οποία θα βρίσκονται, σε πρώτη φάση, παραπλεύρως των ήδη υπαρχόντων σημείων πώλησης γαλακτοκομικών προϊόντων, θα διαθέτουν τρόφιμα, συσκευασμένα και μη, τα οποία προέρχονται από συνεταιρισμούς και τοπικούς παραγωγούς.

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με πρώτη ύλη που προέρχεται αποκλειστικά από την ελληνική γη και φέρουν τη σφραγίδα και την εγγύηση ποιότητας του ΘΕΣγάλα. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν προϊόντα της ελληνικής γης σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, ενώ οι παραγωγοί μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους απ’ ευθείας στους καταναλωτές μέσω του δικτύου καταστημάτων «ΘΕΣγάλα συν».

Παράλληλα με την ανάπτυξη των νέων καταστημάτων, συνεχίζεται η διαδικασία για την ανάπτυξη συνεργασιών, μέσω franchise, για τα υπάρχοντα καταστήματα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη ενώ ταυτόχρονα με το άνοιγμα «των ΘΕΣγάλα συν» ξεκινάει η υπηρεσία διανομής όλων των προϊόντων κατ’ οίκον, «Το θες σπίτι σου» με παραγγελίες είτε τηλεφωνικές, σε πενταψήφιο αριθμό (18140), είτε ηλεκτρονικές στο νέο ΘΕΣγάλα e-shop.

Σε λειτουργία τα πρώτα καταστήματα "ΘΕΣγάλα συν" στη ΘεσσαλονίκηΟι Συνεταιριστικές γωνιές "ΘΕΣγάλα συν" λειτουργούν ήδ…

Posted by ΘΕΣγάλα Συνεταιρισμός on Freitag, 20. Oktober 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − one =