αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΆλλος λέει… την τελευταία κουβέντα: Η Motorola τρολάρει τη Samsung, για το τρολάρισμα στην Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλος λέει… την τελευταία κουβέντα: Η Motorola τρολάρει τη Samsung, για το τρολάρισμα στην Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές ημέρες, ένα σποτ της Samsung έκανε τον γύρο του κόσμου. Δεν ήταν ένα κλασικό διαφημιστικό σποτ. Αφού σε αυτό βλέπαμε ουσιαστικά τις διαφορές που έχει κάποιος στη ζωή του, αν αγοράσει ένα Samsung Galaxy, αντί για ένα iPhone. Με το σποτ να δείχνει ότι η συσκευή της Samsung, διαχρονικά υπερτερεί απέναντι σε αυτή της Apple.

Φαίνεται όμως ότι η Samsung δεν είναι η μόνη εταιρία… με τρολ διάθεση. Την τελευταία λέξη λέει η Motorola! Ναι, η εταιρία έβγαλε νέο σποτ μόλις μερικών δευτερολέπτων και τρολάρει τη Samsung. Αποτελεί κατά κάποιον τρόπο την συνέχεια του σποτ της Samsung. Στο βίντεο που έβγαλε η Motorola βλέπουμε τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης της Samsung (με άλλον ηθοποιό), να επιστρέφει σπίτι χαρούμενος, αφού πλέον έχει στα χέρια του ένα Galaxy κινητό.

Εκεί όμως, τον περιμένει μια απρόσμενη έκπληξη. Αφού η κοπέλα του έχει ένα smartphone Motorola, το οποίο έχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Τίτλος του σποτ; Up- upgrade.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =