αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΆλιμος με στιλ… Tesla: Δημιουργήθηκε ο πρώτος σταθμός για φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων (ΦΩΤΟ)

Άλιμος με στιλ… Tesla: Δημιουργήθηκε ο πρώτος σταθμός για φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων (ΦΩΤΟ)

Ο πρώτος κοινόχρηστος Σταθμός δωρεάν Φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Αττική είναι γεγονός! Βρίσκεται στον Άλιμο και λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια! Την Τρίτη 9 Μαΐου, στις 10:30 το πρωί, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης εγκαινίασε τον πρώτο κοινόχρηστο Σταθμό Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Ι.Χ., ποδήλατα κ.λπ.), ο οποίος λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια (φωτοβολταϊκά) και είναι δωρεάν για τους πολίτες.

Ο Σταθμός βρίσκεται στη λεωφόρο Αλίμου και Καβάφη και εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής του Δήμου Αλίμου για την προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Σημειώνουμε ότι πρόσφατα ο Δήμος Αλίμου απέκτησε τα δύο πρώτα του ηλεκτρικά ημιφορτηγά, τα οποία φορτίστηκαν στο συγκεκριμένο Σταθμό, την Τρίτη 9 Μαΐου, κατά την τελετή εγκαινίων.

Όπως διαβάζουμε στο Digitallife.gr, ο σταθμός κατασκευάστηκε με τη χορηγία της εταιρείας Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ και την υποστήριξη της εταιρείας HANERGY, ενώ προσεχώς θα παραδοθεί σε χρήση και ο υπό κατασκευή δεύτερος Σταθμός Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, δίπλα στο ΜΕΤΡΟ Αλίμου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 3 =