αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Όταν δεν ξέρεις τον δρόμο, πρέπει να βρεις τον δρόμο»: 5 συμβουλές από τον διάσημο Youtuber Casey Neistat

«Όταν δεν ξέρεις τον δρόμο, πρέπει να βρεις τον δρόμο»: 5 συμβουλές από τον διάσημο Youtuber Casey Neistat

Μια διαδρομή γεμάτη ρίσκα, πειραματισμούς και πάντα με το βλέμμα προς το μέλλον. Κάπως έτσι, είναι η διαδρομή του διάσημου Youtuber και παραγωγού, Casey Neistat. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με εκατομμύρια followers σήμερα. Ενώ έχει κλείσει deals με μεγάλες εταιρίες όπως η Nike και η Google. Βέβαια ξεκίνησε την πορεία του πριν περίπου 5 χρόνια. Τότε που, όπως έχει δηλώσει ο Neistat, το Youtube δεν ήταν το ίδιο. Αλλά αυτός ήταν ένας τρόπος για να βρει μεγάλο ακροατήριο.

Πριν λίγους μήνες, τα φώτα στράφηκαν πάνω του για έναν ακόμα λόγο. Εξαγοράστηκε από το CNN. Ο ίδιος ανήκει πλέον στο δυναμικό του ειδησεογραφικού κολοσσού, όπως και η εφαρμογή που έχει δημιουργήσει με το όνομα Beme.

Ο Neistat είναι σήμερα 36 χρονών. Μέσα από όλη αυτή τη διαδρομή, έχει αποκτήσει τις δικές τους εμπειρίες. Το It’s Possible συνέλεξε 5 ιδιαίτερες συμβουλές που έχει δώσει δημόσια ο γνωστός Youtuber.

1- Εστίασε στο «γιατί» κάνεις κάτι. Τι σε οδηγεί.

2- Ποτέ δεν θα είσαι ο πιο όμορφος, ο πιο ταλαντούχος, ο πιο ψηλός, ο πιο πλούσιος. Πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δουλέψεις σκληρά.

3- Η σωστή στιγμή, είναι πάντα τώρα.

4- Όταν δεν ξέρεις τον δρόμο, πρέπει να βρεις τον δρόμο

5- Πρέπει να πιάνεσαι από οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά σου και να πορεύεσαι με αυτό. Χωρίς να γνωρίζεις απόλυτα το που θα σε οδηγήσει. Πρέπει να σκέφτεσαι σαν τον Ταρζάν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + two =