αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Χρειάζεται σκληρή δουλειά. Αν δεν είσαι παθιασμένος με αυτό που κάνεις, θα τα παρατήσεις. Θα αποτύχεις»

«Χρειάζεται σκληρή δουλειά. Αν δεν είσαι παθιασμένος με αυτό που κάνεις, θα τα παρατήσεις. Θα αποτύχεις»

Πίσω στο 2007, ο Steve Jobs είχε βρεθεί στη σκηνή του «D5 conference», μαζί με τον Bill Gates. Κάποια στιγμή, ένας νέος επιχειρηματίες, ζήτησε από τον ιδρυτή της Apple να παραθέσει τη σημαντικότερη συμβουλή του προς τους επιχειρηματίες. Τι χρειάζεται, δηλαδή, κάποιος έτσι ώστε να δημιουργήσει πραγματικά μεγάλες εταιρίες που θα έχουν τη δική τους αξία.

Όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο, ο Steve Jobs φυσικά απάντησε.

«Οι άνθρωποι λένε ότι πρέπει να έχεις πάθος για αυτό που κάνεις. Αυτό είναι σωστό» είπε ο Jobs.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, αφού στη συνέχεια εξήγησε το γιατί είναι σημαντικό αυτό. Ο ιδρυτής της Apple σημείωσε, ότι για να πετύχεις κάτι σπουδαίο χρειάζεται σκληρή δουλειά. Το «κλειδί» εδώ είναι, ότι αν δεν έχεις πάθος και δεν αγαπάς ό,τι κάνεις, τότε θα τα παρατήσεις.

«Αυτό συμβαίνει με τους περισσότερους ανθρώπους», είπε ο ίδιος. Όσοι αγαπούν αυτό που κάνουν προσπαθούν και επιμένουν με όλες τους τις δυνάμεις. Από τη άλλη, όσοι δεν αγαπούν το αντικείμενο τους, τα παρατάνε. «Υπάρχει σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει, αν δεν είσαι παθιασμένος, θα αποτύχεις», καταλήγει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + nineteen =