αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Υψηλές πτήσεις» και τον Ιούλιο: Το It’s Possible συγκέντρωσε 52.012 μοναδικούς αναγνώστες και 137.582 προβολές σελίδας

«Υψηλές πτήσεις» και τον Ιούλιο: Το It’s Possible συγκέντρωσε 52.012 μοναδικούς αναγνώστες και 137.582 προβολές σελίδας

Οι αναγνώστες του It’s Possible είναι εδώ. Παρά το γεγονός ότι είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού- μια περίοδος κατά την οποία παραδοσιακά πέφτει η επισκεψιμότητα των ενημερωτικών sites. Το Ιούλιο που μόλις ολοκληρώθηκε το It’s Possible συγκέντρωσε 52.012 μοναδικούς αναγνώστες και 137.582 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Οι αριθμοί καθιστούν το It’s Possible ως ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή, στην κατάταξη του Alexa.com -την οποία μπορεί να δει ελεύθερα ο καθένας- το It’s Possible βρίσκεται αυτή την στιγμή (1/8) στη θέση 2.618, σε ότι αφορά την κατάταξη των ελληνικών sites.

Για έναν ακόμα μήνα, σημαντικό ρόλο έπαιξε το mobile κομμάτι. Αφού το 63,9% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Κάτι που δείχνει ότι οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Το It’s Possible συνεχίζει την διαδρομή του, πάντα στηριζόμενο σε 4 βασικούς πυλώνες, οι οποίοι έχουν μείνει αναλλοίωτοι από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Ποιοι είναι αυτοί:

1- Ένα site ανοιχτό σε όλους

2- Όχι πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα

3- Κανείς να μην εργάζεται αμισθί για το site

4- Να είναι «υπογεγραμμένο» site

Στόχος του It’s Possible από την πρώτη ημέρα ήταν να δημιουργήσει μια «μεγάλη συζήτηση». Σε αυτή έχουν θέση όλοι. Οι startuppers, οι παλαιότεροι επιχειρηματίες, οι Bloggers, οι YouTubers, οι άνθρωποι που έχουν επιχειρήσεις σε μικρότερες πόλεις, οι Έλληνες του εξωτερικού. Ο οποιοσδήποτε έχει δημιουργήσει ένα δικό του project και έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία να πει. Το It’s Possible ήταν και παραμένει ανοιχτό σε όλους. Είναι χαρακτηριστικό, ότι πολλές από τις συνεντεύξεις που βλέπετε κατά καιρούς, έγιναν επειδή οι πρωταγωνιστές, μας έστειλαν απλά ένα email.

Οι διαφημιζόμενοι εδώ

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες. Σημειώνεται, ότι η διαφήμιση στο site αφορά μόνο banners και όχι sponsored- πληρωμένα άρθρα ή συνεντεύξεις. Αφού όπως έχουμε πει, το It’s Possible έχει επιλέξει να μην φιλοξενεί sponsored- πληρωμένα άρθρα ή συνεντεύξεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + five =