αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Υπάρχουν δύο τρόποι για να βλέπεις τον κόσμο»: Ο bestseller συγγραφέας Simon Sinek εξηγεί το πως θα γίνεις winner (BINTEO)

«Υπάρχουν δύο τρόποι για να βλέπεις τον κόσμο»: Ο bestseller συγγραφέας Simon Sinek εξηγεί το πως θα γίνεις winner (BINTEO)

Μια απλή ιστορία. Μέσα από αυτή βγάζει ένα χρήσιμο συμπέρασμα, ο bestseller συγγραφέας, Simon Sinek. Την παραθέτει στο παρακάτω σύντομο βίντεο. Περιγράφει ένα σκηνικό στο οποίο βρέθηκε μαζί με έναν φίλο σου. Κάπου μοίραζαν δωρεάν κουλούρια. Ο Sinek πρότεινε στον φίλο του να πάνε να πάρουν μερικά. Αλλά ο φίλος του εστίασε σε κάτι άλλο: Στην ουρά αναμονής που υπήρχε, μέχρι να φτάσεις στους πάγκους με τα κουλούρια.

Ο Sinek επέμεινε. Το ίδιο και ο φίλος του, στην διαφορετική του άποψη. Από αυτή την καθημερινή ιστορία όμως, βγήκε ένα συμπέρασμα.

«Τότε συνειδητοποίησα, ότι υπάρχουν δύο τρόποι για να βλέπεις τον κόσμο. Μερικοί άνθρωποι βλέπουν το πράγμα που θέλουν. Ενώ κάποιοι άλλοι βλέπουν το πράγμα που τους εμποδίζει από το να φτάσουν σε αυτό που θέλουν», λέει ο Simon Sinek.

Και συνεχίζει: «Μπορούσα μόνο να δω τα κουλούρια. Μπορούσε μόνο να δει την σειρά αναμονής». Ο ίδιος πήγε τελικά στην ουρά, άπλωσε το χέρι του ανάμεσα από δύο ανθρώπους και πήρε δύο κουλούρια. Πρέπει να κινηθείς προς αυτό που θες. Το ζητούμενο είναι να μην καθυστερήσεις κάποιον άλλο, από αυτό που θέλει εκείνος.

Ο γνωστός συγγραφέας λέει ότι… δεν χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν οι άλλοι. Μπορείς να σπάσεις τους κανόνες.

Simon Sinek – Go After Whatever You Want

"You can go after whatever you want. You just cannot deny anyone else to go after whatever they want." – Simon SinekAre you an entrepreneur? Goalcast has partnered with 9 Spokes to bring you a free tool to help your business grow. Sign up for free here: https://goo.gl/9RrXm2

Gepostet von Goalcast am Freitag, 13. April 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − seven =