αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤώρα θα αλλάξουμε τον τρόπο που ταξιδεύουν οι άνθρωποι, δηλώνει ο CEO της Airbnb αναφερόμενος στα νέα σχέδια της εταιρίας

Τώρα θα αλλάξουμε τον τρόπο που ταξιδεύουν οι άνθρωποι, δηλώνει ο CEO της Airbnb αναφερόμενος στα νέα σχέδια της εταιρίας

Υψηλές προσδοκίες έχει ο συνιδρυτής και CEO της Airbnb, Brian Chesky, σε ότι αφορά τις επόμενες κινήσεις της εταιρίας. Το brand που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο μισθώνονται τα ακίνητα σε όλο τον κόσμο, φαίνεται ότι τώρα έχει θέσει ακόμα έναν μεγάλο στόχο. Να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουν οι άνθρωποι.

Εκεί εστίασε ο Brian Chesky, στη συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό Today.com.

«Νιώθω σαν να έρχεται μια μεγάλη επανάσταση εκεί» τόνισε ο ίδιος, αναφερόμενος στο πεδίο των ταξιδιών και τον τρόπο που γίνονται αυτά.

Παρά το γεγονός ότι ο γνωστός CEO δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα σχέδια της Airbnb, είπε ωστόσο ότι στο μέλλον τα αεροπορικά ταξίδια θα μπορούσαν να γίνουν πιο ομαλά και με λιγότερη ταλαιπωρία για τους επιβάτες. Και σε αυτό, όπως φαίνεται, θα βοηθήσει και η δική του εταιρία.

«Στη διάρκεια της ζωής μου, σίγουρα θα υπάρξει ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος για να ταξιδεύεις» σημείωσε ο Chesky. Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Δεκέμβριο η Airbnb εισήγαγε τη λειτουργία «Flights», η οποία βοηθά τους χρήστες να κλείνουν αεροπορικά εισιτήρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =