αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤρεις τρόποι για να ξεχωρίσεις στο Linkedin (ακόμα κι αν είσαι επιχειρηματίας)

Τρεις τρόποι για να ξεχωρίσεις στο Linkedin (ακόμα κι αν είσαι επιχειρηματίας)

Μπορεί το Linkedin να είναι σήμερα το Νο1 digital εργαλείο για να βρεις εργασία, είναι όμως εξίσου χρήσιμο και αν είσαι επιχειρηματίας. Η business coach, με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία, Kate Volman, εξηγεί στο παραπάνω βίντεο 3 τρόπους για να ξεχωρήσεις στο Linkedin. Ακόμα κι αν είσαι επιχειρηματίας.

Όπως λέει η ίδια, το Linkedin είναι το μέρος που υπάρχουν όλα αυτά τα στελέχη που σε ενδιαφέρουν. Ειδικά αν είσαι μια B2B εταιρία, πρέπει να συνδεθείς μαζί τους και να αναπτύξεις καλές επαφές.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις πρακτικά, είναι να ξεκινήσεις να ανεβάζεις βίντεο- παρόλο που δεν το κάνουν πολλοί, είναι μια ευκαιρία. Ανέβασε ένα βίντεο τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Δεύτερον, όταν συνδέεσαι με κάποιον, κάνε καλές ερωτήσεις και εξήγησε του γιατί συνδέθηκες μαζί του. Κάνε διάλογο. Τρίτον, δημοσίευσε άρθρα. Ναι, υπάρχει και αυτό στο Linkedin. Και μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις στο πεδίο σου. Πολλοί από αυτούς που θα διαβάσουν τα άρθρα σου, είναι στελέχη άλλων εταιριών και αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =