αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρεις πετυχημένοι επιχειρηματίες μιλούν για τα πρώτα πράγματα που κάνουν όταν ξυπνούν

Τρεις πετυχημένοι επιχειρηματίες μιλούν για τα πρώτα πράγματα που κάνουν όταν ξυπνούν

Οι πετυχημένοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, έχουν δημιουργήσει το δικό τους καθημερινό πρόγραμμα ο καθένας. Άλλωστε, οι ημέρες τους είναι συνήθως πολύ φορτωμένες. Χρειάζεται οργάνωση για να καταφέρεις να τα προλάβεις όλα.

Δεν είναι τυχαίο όμως, ότι όλοι δίνουν μεγάλη σημασία στο πρωί. Κάνουν συγκεκριμένα πράγματα ο καθένας. Έχουν διαμορφώσει συγκεκριμένες συνήθειες. Για αυτό ακριβώς το κομμάτι μιλούν μερικοί πετυχημένοι επιχειρηματίες στο Thrive Global. Παρακάτω ακολουθούν 3 τέτοιες περιπτώσεις.

Richard Branson, ιδρυτής Virgin

Ο ιδρυτής της Virgin είναι γνωστό ότι ξυπνά πολύ νωρίς. Και έχει τις δικές του ιδιαίτερες συνήθεις. «Παίζω τένις και αν ο άνεμος είναι καλός πάω για kite-surfing. Μετά περνάω χρόνο με την οικογένεια μου. Αυτό μου δημιουργεί καθαρό μυαλό για όλη την ημέρα» σημειώνει.

Nastia Liukin (φωτο), χρυσή Ολυμπιονίκης και συνιδρύτρια του Grander Sports

«Πίνω ένα ποτήρι νερό με λεμόνι. Στη συνέχεια πίνω καφέ μαζί με τον αρραβωνιαστικό μου. Μας αρέσει να μιλάμε το πρωί, για τα πλάνα της ημέρας» τονίζει η ίδια. Ενώ στη συνέχεια βλέπουν μαζί τους στόχους της ημέρας, διαβάζει κάποιο βιβλίο και κοιτούν emails και social media.

Megha Mittal, Chairman της Escada

«Ελέγχω τα SMS μου (μόνο) για να δω αν υπάρχει κάποια αλλαγή στο πρωινό πρόγραμμα, προτού φύγω για το γυμναστήριο. Δεν κοιτώ τα emails. Το κάνω αυτό για να για να έχω ένα “καθαρό” μυαλό όταν είμαι στο γυμναστήριο και να μη σκέφτομαι θέματα εργασίας», σημειώνει η Mittal.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 14 =