αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρία tips για να γίνεις καλός επενδυτής: Αναλύει μια πετυχημένη CEO και δεν μιλά για τα χρήματα

Τρία tips για να γίνεις καλός επενδυτής: Αναλύει μια πετυχημένη CEO και δεν μιλά για τα χρήματα

Η Brittney Castro, είναι CEO της Financially Wise Women. Μιας εταιρίας με έδρα το Λος Άντζελες που στόχο έχει να δείξει στις γυναίκες και στα νεαρά ζευγάρια το πως να διαχειρίζονται σωστά τα χρήματα τους. Η ίδια είναι επίσης ενεργή στα social media. Και συχνά ανεβάζει αναρτήσεις και βίντεο. Σαν το παραπάνω.

Σε αυτό δίνει 3 tips για να γίνεις σωστός επενδυτής. Και μάλιστα δεν αναφέρεται στα χρήματα. Ναι, προφανώς πρέπει να τα διαθέτεις και αυτά. Αλλά δεν αρκούν για να γίνεις σπουδαίος επενδυτής. Η γνωστή businesswoman ξεκινά από μια συμβολή- έκπληξη: Διάβασε βιβλία, τονίζει.

«Διάβασε βιβλία που έχουν να κάνουν με επενδύσεις» λέει η Brittney Castro.

Όπως εξηγεί, στην εποχή μας οι άνθρωποι δεν έχουν χρόνο να διαβάσουν βιβλία. Όμως τελικά αυτοί που φτάνουν στην επιτυχία, είναι αυτοί που διαβάζουν. Μπορείς να βρεις ένα βιβλίο που σχετίζεται με τα οικονομικά και θα σε κάνει να σκεφτείς διαφορετικά.

Το δεύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις, είναι να έχεις καλή γνώση των νέων τεχνολογιών. Να δεις σε τι πλατφόρμες και τεχνολογικά projects που παίζουν σημαντικό ρόλο πλέον, μπορείς να επενδύσεις χρήματα, έτσι ώστε στην πορεία να βγεις κερδισμένος. Και η Νο3 συμβουλή: Προσέλαβε proffesionals. Όπως σημειώνει η Castro, είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους. Μια ομάδα που θα σε βοηθήσει στο να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Σίγουρα οι καλές προσλήψεις προϋποθέτουν να έχεις χρήματα. Αλλά έτσι θα πας στο επόμενο επίπεδο. Δες αναλυτικά την άποψη της Brittney Castro στο παραπάνω βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − two =