αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο YouTube σου επιτρέπει πλέον να κάνεις live streaming από το κινητό σου (και χτυπά το Facebook)

Το YouTube σου επιτρέπει πλέον να κάνεις live streaming από το κινητό σου (και χτυπά το Facebook)

Το live streaming είναι πλέον από τα σημαντικότερα εργαλεία στα χέρια όσων δημιουργούν περιεχόμενο για τις διάφορες online πλατφόρμες και φαίνεται πως το YouTube θέλει να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τα μεγάλα κανάλια του. Έτσι, ξεκίνησε να προσφέρει τη δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης από κινητό, μέσα από τις επίσημες εφαρμογές του.

Για να μπορείτε να κάνετε live streaming, θα πρέπει το κανάλι σας να έχει πάνω από 10.000 συνδρομητές, ενώ η υποστήριξη για μικρότερα κανάλια φαίνεται πως θα ακολουθήσει σύντομα.

Αν λοιπόν πληρείται αυτή η προϋπόθεση, όπως σημειώνει το Pc Magazine, δεν έχετε παρά να πατήσετε το κόκκινο πλήκτρο “Capture” στο κάτω δεξιά μέρος της εφαρμογής και στη συνέχεια στο πλήκτρο “Go Live” στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης σας.

Από εκεί, θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα thumbnail και έναν τίτλο και στη συνέχεια να αλληλεπιδράσετε με τους θεατές μέσω chat (το οποίο μπορείτε να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε).

Στο τέλος του live video, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τον αριθμό των θεατών, τη διάρκειά του, αλλά και τον αριθμό των thumbs-up που έχετε λάβει. Όσοι χρήστες τώρα ενδιαφέρονται να δουν τα σχόλιά τους τονισμένα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μπορούν να εκμεταλλευτούν το χαρακτηριστικό Super Chat, το οποίο προσφέρεται με χρέωση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − 3 =