αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Twitter τώρα σου δίνει περισσότερο χώρο για να γράφεις

Το Twitter τώρα σου δίνει περισσότερο χώρο για να γράφεις

Σε ακόμα μία αλλαγή, γύρω από το χαρακτηριστικό όριο των 140 χαρακτήρων ανά tweet, προχώρησε η δημοφιλής υπηρεσία microblogging. Πλέον, όταν ένας χρήστης απαντά στη δημοσίευση ενός άλλου, το αναφερόμενο όνομα δεν προσμετράτε στο κυρίως μήνυμα.

Το όνομα εκείνου στον οποίο απευθύνεται η απάντηση εμφανίζεται σε ξεχωριστή γραμμή, με μικρότερα γράμματα πάνω από το μήνυμα και την επισήμανση «Απάντηση στον χρήστη». Η σχετική αλλαγή είχε ανακοινωθεί από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, όταν το Twitter σταμάτησε να προσμετρά στο κυρίως μήνυμα – άρα και να μην αφαιρεί από το περιθώριο των 140 χαρακτήρων – το συνοδευτικό περιεχόμενο, όπως links και φωτογραφίες.

Όπως σημειώνει το News247.gr, παρά την κατά καιρούς φημολογία και τις σχετικές διευκολύνσεις μέσω αυτών των κινήσεων, το Twitter δεν προχωρά στην κατάργηση του ορίου των 140 χαρακτήρων ανά tweet, κάτι που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα, το Twitter έχει 319 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες (σε μηνιαία βάση), με ελαφρά αυξητική τάση χρόνο με τον χρόνο, και έσοδα 2,5 δισ. δολάρια για το 2016, καταγράφοντας εντούτοις συνολικές ετήσιες ζημιές 457 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =