αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο TOP-10 του Elon Musk: Οι κορυφαίες συμβουλές επιτυχίας σε ένα βίντεο

Το TOP-10 του Elon Musk: Οι κορυφαίες συμβουλές επιτυχίας σε ένα βίντεο

Ο θαυματουργός κύριος Elon Musk ξαφνιάζει συνεχώς τον πλανήτη με τα επιτεύγματα του. Ο ίδιος μπήκε πρόσφατα στη λίστα του Fortune, με τους μεγαλύτερους ηγέτες του κόσμου. Είναι πλέον δισεκατομμυριούχος. Δύο από τις εταιρίες που «τρέχει», η Tesla και η SolarCity, απασχολούν μαζί 35.000 ανθρώπους. Στόχος του Musk, είναι με τη συνεργασία των δύο brands, να δημιουργήσει έναν κόσμο χωρίς εκπομπές άνθρακα. Με τα high-tech αυτοκίνητα που παράγει, τα οποία θέλει να εξελίξει ακόμα περισσότερο και να εξαπλωθούν σε όλο τον πλανήτη.

Τον τελευταίο καιρό ασχολείται και με την νέα εταιρία του, Boring Company. Τι «τρελό» όνομα, που μόνο αυτός θα μπορούσε να το λανσάρει ως brand name εταιρίας. Στόχος; Τώρα θέλει να δημιουργήσει υπόγεια τούνελ, τα οποία θα λειτουργούν ουσιαστικά ως αυτοκινητόδρομοι. Κάπως έτσι, ο φιλόδοξος Musk θέλει να λύσει το πρόβλημα του μποτιλιαρίσματος.

Μην ξεχνάμε βέβαια και το Hyperloop. Το next generation τρένο υψηλών ταχυτήτων, το οποίο κατασκευάζει. Ενώ φυσικά υπάρχει και η SpaceX, που στόχο έχει να φτάσει… μέχρι τον Άρη.

Παρακάτω, ακολουθούν σε ένα βίντεο οι 10 κορυφαίες συμβουλές του, για να φτάσει κάποιος στην επιτυχία. Συνεχής προσπάθεια, πάθος για αυτό που κάνεις και πολύ ρίσκο. Είναι μερικές από τις συμβουλές.

Και μια φράση: «Κάνουμε πράγματα που φαίνονται αδύνατο να πετύχουν».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − ten =