αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο TEDx Patras θα φτάσει μέχρι το Λονδίνο, μέσω Live Streaming

Το TEDx Patras θα φτάσει μέχρι το Λονδίνο, μέσω Live Streaming

Μπορεί κάτι που γίνεται στην Πάτρα, να γίνεται και στο Λονδίνο την ίδια… στιγμή! To φετινό TEDxPatras -με τίτλο Moments/Στιγμές- θα επιχειρήσει να το καταφέρει. Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017, σε συνεργασία με το TEDxImperial, η Πάτρα θα εκπέμψει σήμα προς τη βρετανική πρωτεύουσα, μέσα από μία ζωντανή αναμετάδοση των ομιλιών της εκδήλωσης.

Με αυτό τον τρόπο σημαντικές στιγμές της όλης εμπειρίας θα βιωθούν ταυτόχρονα και εκεί, από όσους Έλληνες και μη θα επιλέξουν την αίθουσα του λονδρέζικου Πανεπιστήμιου για να παρακολουθήσουν το TEDxPatras. Είναι η πρώτη φορά που το TEDxPatras «βγαίνει» εκτός συνόρων με μία livestreaming σύνδεση.

Η εκδήλωση του Λονδίνου οργανώνεται εξ ολοκλήρου από μέλη της ομάδας του πατρινού TEDx, με κύριο στόχο την εξωστρέφεια. Πρόκειται για μία επιπλέον προσπάθεια να ακουστούν δυνατά και παντού οι «ιδέες που αξίζει να διαδοθούν», μέσα από τις αξιόλογες ομιλίες των φετινών προσκεκλημένων. Όσοι πιστοί, προσέλθετε, λοιπόν, στις αίθουσες του φετινού TEDxPatras: στην κεντρική του Royal Theater στην Πάτρα και στην ειδικά διαμορφωμένη του Imperial College London.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2017.tedxpatras.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =