αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Taxibeat άλλαξε πλέον εντελώς «πρόσωπο»- Τώρα έχουμε… μόνο Beat και νέα σχεδίαση

Το Taxibeat άλλαξε πλέον εντελώς «πρόσωπο»- Τώρα έχουμε… μόνο Beat και νέα σχεδίαση

Αλλαγή σελίδας για το Taxibeat, το οποίο εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα έχει ονομαστεί σε Beat. Σήμερα, με update που έκανε η εταιρία,  οι χρήστες βλέπουν μια εντελώς νέα σχεδίαση- κάτι που σηματοδοτεί ουσιαστικά την «νέα εποχή» στην οποία μπαίνει η πλατφόρμα, μετά την εξαγορά της.

«Το Beat ξεκίνησε την πορεία του στην Ελλάδα πριν 7 χρόνια ως Taxibeat με στόχο να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που μετακινούμαστε μέσα στην πόλη. Το Φεβρουάριο του 2017 (και χιλιάδες διαδρομές αργότερα),η εταιρία εξαγοράστηκε από το MyTaxi με στόχο την ενοποίηση των 2 εφαρμογών στην Ελλάδα» τονίζει η εταιρία.

Και συμπληρώνει: «Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας με το MyTaxi, οι νέοι μας συνεργάτες από τη Γερμανία αναγνώρισαν τόσο το υψηλό επίπεδο της δουλειάς που κάνουμε, όσο και τη βαθιά γνώση της αγοράς που διαθέτουμε. Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε από κοινού να μείνουμε στην Ελλάδα με την ίδια όρεξη και φιλοσοφία! Άλλωστε, τα δυο παραπάνω στοιχεία, είναι και τα μόνα που δεν άλλαξαν στην καινούρια εφαρμογή της Beat».

Ενώ στη συνέχεια η εταιρία αναφέρεται στα πράγματα που έχουν αλλάξει: «Εκτός από το όνομα, με το τελευταίο update, θα παρατηρήσεις ότι τα πάντα είναι σχεδιασμένα από την αρχή! Νέα χρώματα, ακόμα πιο φιλικό design και ένας χάρτης γεμάτος από πιθανούς προορισμούς συνθέτουν την καινούρια Beat εμπειρία».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 20 =