αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Startup Grind επιστρέφει: Πρώτος ομιλητής ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος της Hotelgenius

Το Startup Grind επιστρέφει: Πρώτος ομιλητής ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος της Hotelgenius

Μετά την απαραίτητη διακοπή για το καλοκαίρι το Startup Grind επιστρέφει δυναμικά. Η αρχή θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου. Πρώτος ομιλητής για τη φετινή σεζόν θα είναι ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Co-founderκαι CEO της Hotelgenius.

Ο ίδιος, ασχολείται ενεργά με τον τουρισμό από το 2001 και είναι ένας ακούραστος και δημιουργικός επιχειρηματίας. Με όραμα να αλλάξει την νοοτροπία των τουριστικών επιχειρήσεων φτιάχνοντας ένα πρωτοπόρο τεχνολογικό οικοσύστημα που θα επιτρέπει τους ξενοδόχους να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, ίδρυσε την Hotelgenius. Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων ειδικά για ξενοδοχεία, η ενσωμάτωση μηχανής κρατήσεων, η παροχή mobileappγια ενημέρωση onthego, και φυσικά ο πλήρης έλεγχος της πορείας των κρατήσεων μέσω του Dashboard.

TheodoreTheodoropoulos

Ενισχυμένος με 770.000 ευρώ χρηματοδότηση σε seedfundingπου εξασφάλισε η εταιρεία από το επενδυτικό ταμείο Elikonos Jeremie SCA – Sicar και οπλισμένος με 3 βραβεία για την τεχνολογία της Hotelgenius, ο ΘοδωρήςΘεοδωρόπουλος θα μιλήσει για την ιδιαιτερότητα της τουριστικής αγοράς, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που έχει ο νευραγλικός για την Ελλάδα τομέας της φιλοξενίας, και τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον. Η Hotelgeniusαπασχολεί 20 στελέχη έχει ήδη κλείσει περισσότερα από 140 συμβόλαια στην Ελλάδα μέσα σε ένα χρόνο λειτουργίας του συστήματος,ενώ πρόσφατα διακρίθηκε στα Παπαστράτος Startup Greece Awards 2016 στην κατηγορία Τουρισμός & Πολιτισμός.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, σε συνδιοργάνωση με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει το INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Σημειώνεται, ότι φέτος η είσοδος για τους φοιτητές στα events του Startup Grind, θα είναι δωρεάν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − seven =