αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Quizdom φέρνει Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους χρήστες του

Το Quizdom φέρνει Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους χρήστες του

To Quizdom γιορτάζει με το δικό της τρόπο τα Χριστούγεννα και προσφέρει δώρο 10 PRO παιχνίδια στους 1,8 εκατομμύριο χρήστες της. Ο κάθε χρήστης που θα ανοίξει την εφαρμογή ανήμερα των Χριστουγέννων (25 Δεκεμβρίου 2016) θα λάβει δώρο 10 PRO. Τα PRO παιχνίδια ξεκλειδώνουν διάφορες λειτουργίες της εφαρμογής (π.χ. στατιστικά) και διατίθενται κανονικά επί πληρωμή.

Με αυτόν τον τρόπο το Quizdom κλείνει έναν πολύ δημιουργικό χρόνο, μέσα στον οποίο οι μισοί περίπου ιδιοκτήτες smartphone στην Ελλάδα στήριξαν αυτό το social ελληνικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, μέσα στο χρόνο οι χρήστες έπαιξαν πάνω από 100 εκατομμύρια παιχνίδια και έδωσαν πάνω από 1 δισεκατομμύριο απαντήσεις σε ερωτήσεις γνώσεων.

Αρχές του χρόνου, το παιχνίδι εμπλουτίστηκε προσθέτοντας 20.000 ερωτήσεις εκπαιδευτικού περιεχομένου, μεταξύ άλλων στα καινούρια groups των Πανελλαδικών εξετάσεων 2016 και στο group του αγγλικού πτυχίου Lower σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση. Επίσης, το Δεκέμβριο του 2016 ξεκίνησαν νέα groups που δημιουργήθηκαν από τους χρήστες της εφαρμογής με ποικίλη θεματολογία, όπως Φυσική, Κινηματογράφος, Μπάσκετ και Επιχειρήσεις, ενώ αναμένονται κι άλλα πολλά.

Τέλος, το Quizdom μπήκε σε νέες πλατφόρμες, αρχικά ως show στην τηλεόραση, καθώς και στο Facebook Messenger, όπου είναι το πρώτο social παιχνίδι στην κατηγορία του. Επίσης, σε συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία Eageron, παρουσίασε 2 νέα παιχνίδια δράσης και ταχύτητας, το Echelon 2D και το Mister Bounce.

Το Quizdom αποχαιρετά τον παλιό χρόνο και υπόσχεται ένα ακόμη πιο δημιουργικό 2017 με αρκετές εκπλήξεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =