αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Orange Grove ετοιμάζει ένα juicy competition για startups. Είναι το The Squeeze#11

Το Orange Grove ετοιμάζει ένα juicy competition για startups. Είναι το The Squeeze#11

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ενδέκατη διοργάνωση του πιο… ζουμερού διαγωνισμού, του “The Squeeze#11”!

Το Orange Grove, το διεθνές startup incubator που ξεκίνησε ως πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας και έχει γίνει θεσμός, θα δώσει την ευκαιρία σε οχτώ καινοτόμες και δυναμικές startups να παρουσιάζουν τις ιδέες τους σε κριτές και κοινό, ενώ οι δύο τελικοί νικητές θα κερδίσουν τα μεγάλα βραβεία αξίας 15.000€ και 10.000€!

Όπως πάντα, η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τέσσερις εξαιρετικούς καλεσμένους, δύο από το εξωτερικό και δύο από την Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία και διεθνές κύρος στον επενδυτικό και επιχειρηματικό τομέα. Οι νεαροί startuppers θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις ερωτήσεις των ειδικών και να πάρουν το πολύτιμο feedback τους, ενώ το κοινό θα παρακολουθήσει τους νεαρούς επιχειρηματίες του Orange Grove να «πιτσάρουν» τα project τους, στη διάρκεια του συναρπαστικού διαγωνισμού.

Ειδικά για την ενδέκατη διοργάνωση, ο παρουσιαστής δεν θα είναι ένας αλλά δύο: η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη, και ο Ολλανδός επιχειρηματίας Robin Schuil (Μarktplaats.nl, NL)

Τα μέλη της επιτροπής:

-Hella Hueck (Commentator and Researcher for WNL, NL)

-Angelos Angelou (Founder & CEO of International Accelerator, Founder & Principal Executive Officer of Angelou Economics, US)

-Philipp Brinkmann (CEO of Tripsta, DE/GR)

-Marco Veremis (Co-Founder & Executive Chairman of Upstream, GR)

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αλλά πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας έγκαιρα στο Eventbrite!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − five =