αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο OnePlus 5 που πολύ διαφημίστηκε σε πολλά sites… τελικά παρουσιάζει πρόβλημα

Το OnePlus 5 που πολύ διαφημίστηκε σε πολλά sites… τελικά παρουσιάζει πρόβλημα

Είναι ένα νέο smartphone, το οποίο ίσως έχεις δει τις τελευταίες ημέρες να «παίζει» σε πολλά τεχνολογικά (και όχι μόνο) sites. Μια προβολή που μάλιστα μοιάζει αρκετά μεγάλη, για μια συσκευή που δεν ανήκει σε κάποια από τις «παραδοσιακές» εταιρίες τεχνολογίας.

Τελικά, φαίνεται ότι το πολυσυζητημένο μοντέλο… δεν είναι και τόσο τέλειο. Πολλοί είναι εκείνοι οι χρήστες που παραπονιούνται για ελαφριά αστάθεια που παρουσιάζουν ορισμένα μοντέλα του OnePlus 5, στο κάτω μέρος της οθόνης κατά το scrolling down. Παρόλο που υπάρχει σε πολλούς η άποψη ότι θέλουν να απευθυνθούν στην εταιρεία για τυχόν επισκευές, η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι το εν λόγω εύρημα δεν δικαιολογεί κάποια επισκευή εκ μέρους της.

Όπως διαβάζουμε στο Pestaola.gr, υπάρχουν απόψεις, όπως εκείνες που εκφράζουν οι XDA Developers, αναφορικά με την ανάγκη της εξοικονόμησης χώρου στο εσωτερικό της συσκευής για να χωρέσει η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, στοιχείο που οδηγεί σε τέτοια φαινόμενα εξαιτίας της κατασκευής της οθόνης, αλλά η OnePlus δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα με το smartphone της.

Σύμφωνα με το Mobile Syrup και άλλες πηγές, το πρόβλημα στο scrolling δεν μπορεί να διορθωθεί με μία αναβάθμιση λογισμικού, παρόλο που υπάρχουν πληροφορίες ότι μία ομάδα προγραμματιστών της OnePlus ασχολείται με το ζήτημα. Το πρόβλημα δεν έχει εντοπιστεί σε όλα τα μοντέλα του OnePlus 5, αλλά σε ορισμένα από αυτά, στοιχείο που ενδέχεται να σημαίνει ότι είναι μεμονωμένο πρόβλημα και όχι κάτι τόσο σημαντικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =