αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο «Netflix της Ασίας» έλαβε μεγάλη χρηματοδότηση 90 εκατ. δολαρίων (και δεν σταματά εδώ)

Το «Netflix της Ασίας» έλαβε μεγάλη χρηματοδότηση 90 εκατ. δολαρίων (και δεν σταματά εδώ)

Μεγάλη χρηματοδότηση ύψους 90 εκατ. δολαρίων έλαβε το iFlix, η πλατφόρμα που (όπως μαρτυρά και το όνομα της) είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής του Netflix στην Ασία. Στην χρηματοδότηση συμμετείχαν πολλοί επενδυτές και με αυτά τα χρήματα το iFlix έχει στόχο να επεκταθεί σε νέες αγορές.

Δεν σταματά όμως εδώ. Η εταιρία με έδρα τη Μαλαισία, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους επενδυτές, έτσι ώστε να λάβει κι άλλη χρηματοδότηση σύντομα. Οι τελευταίες κινήσεις, διαμορφώνουν τη συνολική αξία της πλατφόρμας στα 500 εκατ. δολάρια, όπως σημειώνει το Tech Crunch. Με το iFlix να έχει αυτή τη στιγμή 5.000.000 εγγεγραμμένους χρήστες.

Η πλατφόρμα εστιάζει κυρίως στις τοπικές παραγωγές και μέχρι τώρα τα έχει πάει πολύ καλά στην Ασία. Μάλιστα, έχει καταφέρει να είναι πιο οικονομική σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Η τιμή της διαφέρει από αγορά σε αγορά. Αλλά για να έχουμε μια εικόνα: στην Ταϊλάνδη, για παράδειγμα, το iFlix κοστίζει σε έναν συνδρομητή μόλις 2,85 δολάρια το μήνα. Την στιγμή που το Netflix, στην ίδια χώρα, κοστίζει 7,99 δολάρια ανά μήνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =