αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο laptop της Razer που κοστίζει 3.699 δολάρια και είναι φτιαγμένο για gamers

Το laptop της Razer που κοστίζει 3.699 δολάρια και είναι φτιαγμένο για gamers

H Razer έχει ήδη αρχίσει να κτίζει τη δική της παράδοση στα gaming laptops, τα οποία απευθύνονται στους fans του extreme gaming. Το Blade Pro που παρουσίασε πρόσφατα η γνωστή εταιρεία είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό gaming laptop που κυκλοφόρησε η Razer. Μία ματιά στα specs του είναι αρκετή για να καταλάβετε τις ανεπτυγμένες δυνατότητες του συγκεκριμένου laptop.

Όπως σημειώνει το Digitallife.gr, το 17 ιντσών gaming laptop κρύβει στο εσωτερικό του όλα όσα μπορεί να χρειαστεί ο extreme gamer για να απολαύσει ακόμη και τα πιο απαιτητικά games σε maximum settings. Συγκεκριμένα, το Blade Pro διαθέτει έναν Intel Core i7-6700 HQ επεξεργαστή και το σημαντικότερο όλων είναι ότι έρχεται με μία πανίσχυρη mobile έκδοση της Κάρτας Γραφικών Nvidia GTX 1080, η οποία για να μπορέσει να χωρέσει στο απίστευτα λεπτό case, η Razer σχεδίασε το πιο λεπτό σύστημα απαγωγής θερμότητας που έχει παρουσιαστεί σε laptop της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Το πάχος του Blade Pro δεν ξεπερνάει τις 0.88 ίντσες και διαθέτει touchscreen display ανάλυσης 4K (3840×2160 pixels) και τεχνολογίας IGZO, ενώ παράλληλα υποστηρίζει Nvidia G-SYNC, ένα feature που εξασφαλίζει πιο ομαλά frame rates.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν όμως εδώ, καθώς το Razer Blade Pro έρχεται με ένα εκπληκτικής πιστότητας mechanical keyboard, μαζί με το πλήρως παραμετροποιήσιμο Chroma backlighting system, το οποίο δημιουργεί ένα πραγματικά φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Στο βασικό configuration του, το Razer Blade Pro θα έρχεται με 512GB SSD storage drive, 32GB RAM μνήμης DDR4, ενώ όπως έγινε γνωστό η 4K οθόνη θα βρίσκεται σε όλα τα tech configurations. Φυσικά, η τιμή του είναι μάλλον για… υπογλώσσια, καθώς θα ξεκινάει (!) από τα 3.699 δολάρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 4 =