αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible συγκέντρωσε 38.943 μοναδικούς αναγνώστες και 105.149 προβολές σελίδας τον Σεπτέμβριο

Το It’s Possible συγκέντρωσε 38.943 μοναδικούς αναγνώστες και 105.149 προβολές σελίδας τον Σεπτέμβριο

Ακόμα ένας δυνατός μήνας ήταν ο Σεπτέμβριος για το It’s Possible. Mε το site να βρίσκεται σταθερά πλέον μέσα στις πιο δημοφιλείς ενημερωτικές ιστοσελίδες που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Τον μήνα που μόλις ολοκληρώθηκε, το It’s Possible συγκέντρωσε 38.943 μοναδικούς αναγνώστες και 105.149 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics.

Η «μεγάλη συζήτηση» που έχει δημιουργήσει το It’s Possible είναι εδώ και όλοι έχουν θέση σε αυτή. Έτσι, και τον Σεπτέμβριο είδαμε πολλές συνεντεύξεις. Είδαμε να μιλούν νέοι επιχειρηματίες, αλλά και λίγο παλαιότεροι. Είδαμε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, αλλά και περιπτώσεις που δραστηριοποιούνται σε μέρη όπως η Αγγλία ή η Κύπρος. Φυσικά, είδαμε και συνεντεύξεις από YouTubers και Bloggers.

Είχαμε επίσης μερικά μεγάλα θέματα. Όπως, για παράδειγμα, την ιντερνετική δήλωση του διάσημου businessman, Gary Vaynerchuk, για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. ‘Η το θέμα με τη σύγκρουση… Δαβίδ και Γολιάθ, μεταξύ του κολοσσού EasyJet και της ελληνικής startup EasyExports.

Ένα ακόμα σημαντικό στατιστικό στοιχείο, είναι ότι τον Σεπτέμβρη το 60% της επισκεψιμότητας του It’s Possible προήλθε από mobile συσκευές. Κάτι το οποίο αποτέλεσε για έναν ακόμα μήνα το δυνατό «όπλο» του site. Και δείχνει ότι από τη μια η ιστοσελίδα μας είναι πλήρως προσαρμοσμένη στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, ενώ από την άλλη αποδεικνύει ότι οι αναγνώστες της είναι εξοικειωμένοι και χρησιμοποιούν καθημερινά φορητές συσκευές.

Το It’s Possible είναι –και πάντα θα παραμείνει- ανοιχτό σε όλους. Μπορείτε να μας στέλνετε τα νέα και τις επιχειρηματικές ιστορίες σας, στο γνωστό email itspossiblegr@gmail.com.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 9 =