αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible συγκέντρωσε 317.090 μοναδικούς αναγνώστες και 1.056.511 προβολές σελίδας το 2017

Το It’s Possible συγκέντρωσε 317.090 μοναδικούς αναγνώστες και 1.056.511 προβολές σελίδας το 2017

Το 2017 ήταν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα χρονιά για το It’s Possible. Το site συγκέντρωσε συνολικά 317.090 μοναδικούς αναγνώστες και 1.056.511 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google analytics. Αριθμοί που το καθιστούν ως ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites που εστιάζουν στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Μέσα στο έτος που μας πέρασε έγιναν συνολικά 91 συνεντεύξεις στο It’s Possible. Μιλήσαμε με νέους και παλαιότερους επιχειρηματίες, startuppers, bloggers, YouTubers, ανθρώπους που έχουν κάποια πιο παραδοσιακή επιχείρηση. Με Έλληνες επιχειρηματίες πουν ζουν σε κάποια άλλη χώρα, αλλά και με ξένους που είχαν μια καλή ιστορία να πουν. Με ανθρώπους που ξεκίνησαν τα project τους σε κάποια μεγάλη πόλη, και με άλλους που επέλεξαν κάποια μικρότερη.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο βασικός στόχος του site, από το ξεκίνημα του: Να δημιουργήσει μια «μεγάλη συζήτηση», στην οποία όλοι έχουν θέση.

Όπως έχουμε ξανά πει, η λειτουργία του It’s Possible έχει βασιστεί σε 3 κύριους πυλώνες. Οι οποίοι παρέμειναν αναλλοίωτοι και το 2017:

1- Να μην εργάζεται κανείς αμισθί για το site
(Μόνο ο ιδρυτής όταν και όσο χρειάζεται)

2- Να μην γίνονται πληρωμένες συνεντεύξεις και άρθρα. ‘Η sponsorded όπως τα λένε στη γλώσσα του μάρκετινγκ

3- Να είναι ένα site «υπογεγραμμένο» και όχι ανώνυμο

Φυσικά, σε μια διαδρομή δεν μπορούν να είναι όλα τέλεια. Μέσα στο έτος που πέρασε, δεν έγιναν μόνο σωστές κινήσεις. Έγιναν επίσης λάθη και παραλήψεις. Μέσα από αυτά τα λάθη βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, και θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Ποια είναι η συνέχεια; Στόχος του It’s Possible, είναι μέσα στο 2018 να γίνει – και σε επισκεψιμότητα- το Νο1 ενημερωτικό site που εστιάζει στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα, στην Ελλάδα. Και πάντα να είναι ανοιχτό σε όλους. Το πιο σημαντικό από όλα, είναι το It’s Possible να μην «αλλοιωθεί» μέσα σε όλη αυτή τη διαδρομή.

Οι διαφημιζόμενοι εδώ

Το It’s Possible έχει δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον περιβάλλον γύρω του. Και κάποιοι μπορούν να ωφεληθούν από αυτό. Πως; Υπάρχει η δυνατότητα να προβληθούν με κάποιο διαφημιστικό banner, δίπλα στα άρθρα του site.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον του στο email itspossiblegr@gmail.com. Υπενθυμίζεται, ότι «τρέχει» η αποκλειστική προσφορά για νέους επιχειρηματίες και startuppers, οι οποίοι μπορούν να προβληθούν με banner για έναν ολόκληρο μήνα, με μόλις 150 ευρώ. Σε συγκεκριμένες διαθέσιμες θέσεις, στην αρχή και το τέλος των άρθρων, αλλά και στην homepage. Σημειώνεται, ότι με κάθε banner, δίνεται εντελώς δωρεάν ακόμα ένα, στην mobile version του It’s Possible.

Φυσικά το It’s Possible δεν αποκλείει κανέναν- εδώ μπορούν να διαφημιστούν όλες οι εταιρίες, Οργανισμοί ή ιδιώτες που το επιθυμούν. Απλά οι «μεγάλοι» θα πρέπει να «πιάσουν» ένα banner στις κανονικές τιμές, οι οποίες είναι σε πιο πάνω επίπεδα. Όλοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες στο ίδιο email.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × five =