αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Instagram θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την αυτόματη διαγραφή σχολίων

Το Instagram θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την αυτόματη διαγραφή σχολίων

Το Instagram παρουσίασε ένα νέο χαρακτηριστικό που θα προστεθεί σύντομα στο δημοφιλές κοινωνικο δίκτυο. Με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης θα διαγράφονται αυτόματα ακατάλληλα σχόλια στις δημοσιεύσεις των χρηστών.

Τα σχόλια θα φιλτράρονται με την χρήση τεχνητή νοημοσύνης (A.I.) και όσα θα θεωρούνται spam και ακατάλληλα για το κοινωνικό δίκτυο θα μπλοκάρονται. Η υπηρεσία σε πρώτο στάδιο θα φιλτράρει σχόλια σε εννέα γλώσσες, τα Αγγλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Αραβικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρώσικα, Γιαπωνέζικα και Κινεζικά.

Την καινούργια υπηρεσία μπορεί να την επιλέξει ο χρήστης εάν επιθυμεί να είναι ενεργή για τον λογαριασμό του, από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Το Instagram αναφέρει ότι η καινούργια προσθήκη είναι προαιρετική και ο παλιός τρόπος ελέγχου σχολίων ακόμα λειτουργεί.

Το Instagram τον τελευταίο καιρό έχει προχωρήσει σε σημαντικές νέες προσθήκες στην εφαρμογή του, όπως την δημοσίευση φωτογραφιών για επιλεγμένη ομάδα ατόμων και την επιλογή αρχειοθέτησης των δημοσιεύσεων νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − one =