αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο high-tech πορτοφόλι που μπορεί να φωτογραφήσει τον κλέφτη

Το high-tech πορτοφόλι που μπορεί να φωτογραφήσει τον κλέφτη

Εξωτερικά το Volterman μοιάζει με ένα κοινό πορτοφόλι, αλλά στο εσωτερικό του έχει πολλές κρυμμένες χάρες.

Το Volterman ανήκει στην κατηγορία των έξυπνων πορτοφολιών, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο πομποδέκτη GPS, λειτουργεί ως παγκόσμιο Wi-Fi hotspot, αποκτώντας επιπρόσθετες δυνατότητες μόλις συνδεθεί με το smartphone του κατόχου του. Έτσι, μπορεί να δείχνει τη γεωγραφική θέση του πορτοφολιού σας σε πραγματικό χρόνο, για να μην χάνετε τα πολύτιμα σας αντικείμενα, ενώ σας ειδοποιεί όταν το smartphone απομακρυνθεί αρκετά από το πορτοφόλι, όπως σημειώνει το Pestaola.gr.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Volterman όμως, είναι το ότι διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα. Μόλις μπει σε lost mode, δηλαδή ο κάτοχός του δηλώσει ότι είναι κλεμμένο, η κάμερα τραβά φωτογραφίες από όποιον το ανοίξει. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να έχετε μία καθαρή εικόνα του προσώπου του κλέφτη ή του ατόμου που το έχει βρει. Μέσα στο πορτοφόλι υπάρχει κάρτα SIM, η οποία επιτρέπει στον εντοπισμό του πορτοφολιού με τη βοήθεια του website της Volterman.

Μία άλλη χρήση του Volterman είναι ως φορτιστής για τα gadget σας, αφού υπάρχει μία εσωτερική μπαταρία ανάλογα με την έκδοση. Έτσι υπάρχουν μοντέλα Volterman με μπαταρία 2000, 2600 και 5000 mAh. Οι τιμές του Volterman ξεκινούν από τα 98 δολάρια στις ΗΠΑ και μπορούν να φτάσουν έως και τα 157 δολάρια, ανάλογα με την εσωτερική μπαταρία. Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το Volterman έτρεχε μία καμπάνια στο Indiegogo για την άντληση κεφαλαίων προκειμένου να βγει στη μαζική παραγωγή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 9 =