αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Facebook ξεκινά να αναρτά αγγελίες για θέσεις εργασίας και λαβώνει (;) το Linkedin

Το Facebook ξεκινά να αναρτά αγγελίες για θέσεις εργασίας και λαβώνει (;) το Linkedin

Το Facebook εισέρχεται στη αγορά εργασίας. Το κοινωνικό δίκτυο επιτρέπει πλέον στους εργοδότες να δημοσιεύουν αγγελίες για θέσεις εργασίας απευθείας στη σελίδα του και οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα μπορούν με ένα κλικ να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Το μηνύματα των υποψηφίων και όλα τα απαραίτητα στοιχεία θα φτάνουν απευθείας στους εργοδότες μέσω του Messenger. Το Facebook εκτιμά, ότι στη συνέχεια η διαδικασία των συζητήσεων (έστω μέχρι τη συνέντευξη) θα γίνεται μέσω του Messenger.

Η όλη διαδικασία θα είναι εντελώς δωρεάν για τους εργοδότες. Μάλιστα δεν θα υπάρχει περιορισμός σε ότι αφορά το πόσες αγγελίες μπορούν να αναρτήσουν. Η υπηρεσία έγινε ήδη διαθέσιμη σε ΗΠΑ και Καναδά και μένει να δούμε πότε αυτό θα συμβεί και για τον υπόλοιπο κόσμο.

Σίγουρα, η συγκεκριμένη είδηση δεν θα έκανε και πολύ χαρούμενους… τα στελέχη παραδοσιακών πλατφορμών εργασίας, όπως το Linkedin. Το οποίο μάλιστα έχει κάποιες χρεώσεις για τους εργοδότες, έτσι ώστε να αναρτήσουν και να προμοτάρουν αγγελίες. Από την άλλη, κάποιοι θα πουν ότι το Facebook δεν είναι και το πρώτο μέρος που θα ψάξεις για δουλειά. Μέχρι τώρα…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 7 =