αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Facebook λάνσαρε το Messenger Lite

Το Facebook λάνσαρε το Messenger Lite

Το Facebook Messenger Lite, είναι εδώ. Όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος από τον τίτλο του, πρόκειται για μια νέα έκδοση του γνωστού messenger, που όμως μπορεί να «τρέξει» εύκολα και σε συσκευές παλαιότερης τεχνολογίας ή σε σημεία που η σύνδεση στο ίντερνετ δεν είναι πολύ καλή.

Πρώτος στόχος για το Facebook, είναι μέσα από αυτή την κίνηση να επεκταθεί σε αναπτυσσόμενες αγορές. Το Facebook Messenger Lite είναι αρχικά διαθέσιμο για τις: Κένυα, Τυνησία, Μαλαισία, Σρι Λάνκα και Βενεζουέλα. Μέσα στους επόμενους μήνες, αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλα σημεία του πλανήτη, όπως σημειώνει το αμερικανικό site The Verge.

«Με το Messenger Lite, ακόμα περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να μείνουν σε επαφή, ανεξάρτητα από την ποιότητα του ίντερνετ στην περιοχή τους ή τα χαρακτηριστικά της συσκευής που διαθέτουν», σημείωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής μηχανικός του Messenger Lite,Tom Mulcahy.

Το Messenger Lite προσφέρει όλες της βασικές λειτουργίες που γνωρίζαμε και στην «πλήρη» έκδοση. Δηλαδή, αποστολή γραπτών μηνυμάτων, φωτογραφιών, συνδέσμων ή αυτοκόλλητων. Είναι επίσης πολύ μικρό σε μέγεθος (κάτω από 10mb) και έτσι ο χρήστης μπορεί να το κατεβάσει εύκολα. Σημειώνεται, ότι τον περασμένο Ιούλιο, το Facebook ανακοίνωσε, ότι το Messenger χρησιμοποιούν πλέον πάνω από 1 δισ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + ten =