αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Facebook θα καθιερώσει διαφημίσεις εντός των βίντεο- Θα έχουν έσοδα οι δημιουργοί

Το Facebook θα καθιερώσει διαφημίσεις εντός των βίντεο- Θα έχουν έσοδα οι δημιουργοί

Το Facebook φαίνεται πως βρήκε έναν ακόμη τρόπο να προβάλει διαφημίσεις, αυτή τη φορά στα videos που τόσο πολύ προωθεί τους τελευταίους μήνες. Αντί για να προβάλει όμως τις διαφημίσεις στην αρχή του video όπως κάνει το YouTube, αυτές θα εμφανίζονται καταμεσής του video, κάτι σαν τις διαφημίσεις της τηλεόρασης. Σύμφωνα με το Recode, οι διαφημίσεις θα είναι διάρκειας 20 δευτερολέπτων, θα παίζουν μόνο αν το video έχει ήδη αναπαραχθεί για 20 δευτερόλεπτα και οι διαφημίσεις θα πρέπει να έχουν χρονικό κενό μεταξύ τους 2 λεπτά.

Προφίλ τα οποία έχουν τουλάχιστον 2.000 followers και ξεπερνούν τους 300 ταυτόχρονους χρήστες σε ένα live video, θα μπορούν να εισάγουν διαφημίσεις με την προϋπόθεση πως το live video θα διαρκέσει τουλάχιστον 4 λεπτά και θα έχει 300 viewers.

Από τα έσοδα των διαφημίσεων ωφελημένοι θα είναι οι εκδότες των videos, αφού θα εισπράττουν το 55% των εσόδων, με το Facebook να εισπράττει τα υπόλοιπα. Έτσι το Facebook ελπίζει να προσελκύσει περισσότερους δημιουργούς video περιεχομένου για να γίνει η επόμενη μεγάλη video πλατφόρμα, αυξάνοντας ταυτόχρονα τα έσοδά του.

Πηγή: unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =