αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο Athens Digital Lab αναζητά Communications Project Coordinator. Αρκεί να το ‘χεις με το IoT και τις startups

Το Athens Digital Lab αναζητά Communications Project Coordinator. Αρκεί να το ‘χεις με το IoT και τις startups

Το Athens Digital Lab, αναζητά entry/mid level Communications Project Coordinator, με μεγάλο ενδιαφέρον για το IoT, τις έξυπνες πόλεις και το tech/start-up οικοσυστήμα.

Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης και αφορά την καθημερινή απασχόληση με θέματα επικοινωνίας, εκδηλώσεων, social media marketing και του Athens Digital Lab συνολικά! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν το βιογραφικό τους εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ATHENS DIGITAL LAB ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της ψηφιακής στρατηγικής του δήμου Αθηναίων και με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το Athens Partnership με τη συνεργασία της COSMOTE, της Νokia και του ΙΣΝ, δημιουργούν το Athens Digital Lab για τον δήμο Αθηναίων.

To πρότυπο εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης προηγμένων λύσεων smart city, υποστηρίζει την δημιουργία και ωρίμανση εφαρμογών που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες της Αθήνας, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της και των επισκεπτών της και ενισχύουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό της πόλης.

Ένα πρωτοποριακό εγχείρημα, το οποίο σκοπό έχει να εισάγει καινοτομία στις δομές του δήμου και της πόλης και να ενισχύσει τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Το Athens Digital Lab στεγάζεται στο Σεράφειο Συγκρότημα του δήμου Αθηναίων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 2 =