αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο τρένο που πέρναγε πάνω από το μποτιλιάρισμα στην Κίνα, είναι μια απάτη

Το τρένο που πέρναγε πάνω από το μποτιλιάρισμα στην Κίνα, είναι μια απάτη

Τελικά τα πράγματα δεν ήταν όπως φαινόταν αρχικά… To υπερυψωμένο λεωφορείο Transit Elevated Bus (TEB) ύψους 2 μέτρων, μήκους 21 μέτρων και πλάτους 7 μέτρων, είχε παρουσιαστεί πριν λίγους μήνες στην Κίνα και είχε εντυπωσιάσει ως μία πολλά υποσχόμενη λύση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στη χώρα. Με δυνατότητα μεταφοράς 300 επιβατών, μπορούσε στις ειδικές “ράγες” του να κινηθεί πάνω από οχήματα στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους, επιτρέποντας τη συνέχιση της κυκλοφορίας.

Οι υποσχέσεις του όμως δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα… Από τότε ήταν σχεδόν συνέχεια στην αδράνεια, ενώ την περασμένη εβδομάδα η τοπική αρχή ανακοίνωσε ότι θα αφαιρέσει τις ράγες των 300 μέτρων με τις οποίες λειτουργούσε. Την Κυριακή, η αστυνομία στο Πεκίνο ανακοίνωσε ότι είχε ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την εταιρεία πίσω από το TEB για εικαζόμενη παράνομη συλλογή κεφαλαίων, με το project να θεωρείται πλέον επίσημα μία απάτη.

Περισσότεροι από 30 άνθρωποι που συνδέονται με την Huaying Kailai, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα χρηματοδότησης που αξιοποιήθηκε στην περίπτωσή του είναι υπό κράτηση, ενώ επενδυτές έχουν ήδη καταθέσει μηνύσεις.

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + three =