αρχικηVIRALΤο πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος μπαίνοντας στο σπίτι σου (και δεν είναι καν αντικείμενο)

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος μπαίνοντας στο σπίτι σου (και δεν είναι καν αντικείμενο)

Το σπίτι μας είναι ο καθρέπτης του τρόπου ζωής και της προσωπικότητάς μας. Είναι το μικρό, προσωπικό μας σύμπαν. Οποιος μπει μέσα σε αυτό, παρατηρώντας μικρές λεπτομέρειες, θα μπορέσει να καταλάβει πολλά για εμάς: πράγματα που ούτε εμείς οι ίδιοι μπορεί να μην είχαμε συνειδητοποιήσει για τον εαυτό μας.

Κάθε χώρος του σπιτιού μας έχει μέσα του μια μικρή φιλοσοφία. Θέλουμε το σπίτι μας να είναι ζεστό, φιλόξενο, καθαρό. Να έχει ένα διακοσμητικό άγγιγμα με γούστο.

Να δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα σε όσους το επισκέπτονται. Να φτιάχνει όμορφες αναμνήσεις σε μας και τους ανθρώπους που μπαίνουν σε αυτό.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι επισκέπτες στο σπίτι μας;

Σίγουρα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε: δεν είναι ο καναπές ή η πολυθρόνα μας, δεν είναι το χρώμα του τοίχου, ούτε ο πίνακας ζωγραφικής που κοσμεί το καθιστικό.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί είναι η μυρωδιά.

Οταν το σπίτι έχει έντονη (δυσάρεστη) οσμή από φαγητό, μυρωδιές που έρχονται από το μπάνιο ή μυρωδιά «κλεισούρας», τότε πολύ πιθανό να δημιουργηθεί αρνητική εντύπωση στον επισκέπτη σας στα πρώτα λεπτά παραμονής του στο σπίτι.

Αν θέλετε η πρώτη εντύπωση του καλεσμένου σας στο σπίτι να είναι θετική, τότε φροντίστε να έχετε αερίσει καλά τον χώρο, να έχετε ανάψει ένα αρωματικό κερί ή να βράσετε ένα μίγμα από μπαχαρικά και εσπεριδοειδή.

Θα δώσετε μια ξεχωριστή αίσθηση στην ατμόσφαιρα.

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 8 =