αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο πολυσυζητημένο Super Mario Run κυκλοφόρησε. Και ήδη σαρώνει στα downloads

Το πολυσυζητημένο Super Mario Run κυκλοφόρησε. Και ήδη σαρώνει στα downloads

Είναι πλέον γεγονός: Το Super Mario Run που τόσα είχαν γραφτεί για αυτό, κυκλοφόρησε επίσημα σε συσκευές iOS. Και ήδη, καταγράφει μια εντυπωσιακή πορεία σε ότι αφορά την ανταπόκριση του κοινού. Κατά την πρώτη ώρα κυκλοφορίας του, ήταν το «most downloaded iPhone app» στις ΗΠΑ. Επίσης, βρέθηκε στο Νο7 σε ότι αφορά το «κατέβασμα» όλων των applications.

Αλλά και τα χρήματα που φέρνει είναι εντυπωσιακά. Σύμφωνα με τον CEO της Mobile Action, Aykut Karaalioglu, το mobile game έχει φέρει ήδη έσοδα περίπου 1 εκατ. δολάρια, σε παγκόσμια κλίμακα. Με τις προβλέψεις να λένε ότι μέσα στον πρώτο μήνα τα έσοδα αναμένεται να αγγίξουν τα 65 εκατ. δολάρια. Οι αριθμοί είναι σίγουρα εντυπωσιακοί.

Η Nintendo ανέμενε τα μαζικά downloads. Ωστόσο, τα έσοδα είναι καλύτερα του αναμενόμενου, αν σκεφτεί κανείς ότι το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για «κατέβασμα» δωρεάν, αλλά στη συνέχεια αφού παίξεις λίγο, πρέπει να πληρώσεις 9,99 δολάρια. Άρα γίνεται εύκολα κατανοητό, ότι μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, τα έσοδα θα ανέβουν, καθώς όλο και περισσότεροι παίχτες θα καλούνται να πληρώσουν το εν λόγω ποσό.

Όλο τον προηγούμενο καιρό, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έλεγαν ότι το συγκεκριμένο mobile game θα ξεπεράσει ακόμα και την επιτυχία του hit του καλοκαιριού, Pokemon Go. Θα τα καταφέρει;

assembly1-copy-0100003010still003

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =