αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο πλούσιο βιογραφικό της Sheryl Sandberg χωρά σε 1 σελίδα. Μπορείς να «αντιγράψεις» και εσύ αυτό το στήσιμο (Εικόνα)

Το πλούσιο βιογραφικό της Sheryl Sandberg χωρά σε 1 σελίδα. Μπορείς να «αντιγράψεις» και εσύ αυτό το στήσιμο (Εικόνα)

H Sheryl Sandberg είναι αναμφίβολα μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας. Πρόκειται για την Chief Operating Officer του Facebook. Τον Ιούνιο του 2012, εξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο από τα υφιστάμενα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και έγινε η πρώτη γυναίκα που υπηρέτησε στο ΔΣ του Facebook. Πριν ενταχθεί στο Facebook ως COO, ήταν Αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Διαδικτυακών Πωλήσεων και Λειτουργιών στη Google και συμμετείχε στην έναρξη του φιλανθρωπικού βραχίονα της Google, Google.org.

Έχει ένα πλούσιο βιογραφικό. Το οποίο όμως μπορεί αν χωρέσει σε 1 μόλις σελίδα. Αυτό έκανε η αμερικανική εταιρία Novoresumes και το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δείτε παρακάτω. Όπως άλλωστε τονίζουν οι ειδικοί, ζούμε στην εποχή… των αμέτρητων βιογραφικών. Έτσι ένα βιογραφικό πρέπει να είναι πολύ σύντομο και να παραθέτονται τα σημαντικότερα στοιχεία που μας αφορούν. Μήπως… να αντιγράψεις το παρακάτω στήσιμο που μοιάζει ιδανικό;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 1 =