αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το Νο1 πράγμα που θα ήθελα να είχα κάνει στο πανεπιστήμιο»: Ο Bill Gates μιλά για το νεανικό λάθος του

«Το Νο1 πράγμα που θα ήθελα να είχα κάνει στο πανεπιστήμιο»: Ο Bill Gates μιλά για το νεανικό λάθος του

Είναι γνωστό ότι ο Bill Gates δεν είναι fan του πανεπιστημίου. Έφυγε από το Χάρβαρντ μόλις 2 χρόνια μετά την είσοδο του εκεί. Και έφτιαξε την Microsoft, την εταιρία που του άλλαξε την ζωή (και την δική μας). Έχουν περάσει πάνω από 40 χρόνια από τότε. Τώρα, ο γνωστός δισεκατομμυριούχος αποκάλυψε το πράγμα που θα ήθελε να έχει κάνει στο πανεπιστήμιο.

«Λοιπόν, εύχομαι να ήμουν πιο κοινωνικός», είπε ο Gates, σε πρόσφατη ομιλία του προς φοιτητές του Χάρβαρντ.

Όπως εξήγησε, αντί να έχει πολλές επαφές με συμφοιτητές του, ο ίδιος εστίαζε πιο πολύ στα μαθήματα του πανεπιστημίου. Τα δεδομένα έγιναν λίγο καλύτερα, όταν ο νεαρός Gates γνώρισε τον Steve Ballmer Αυτός ήταν πολύ πιο κοινωνικός, και έτσι ενώ οι δύο τους άρχισαν να κάνουν όλο και περισσότερη παρέα, «τράβαγε» και τον Gates στο να έχει επαφές με άλλους συμφοιτητές. Ενώ τον έβαλε και σε μια φοιτητική συλλογικότητα.

Μάλιστα, ο Bill Gates θυμάται ότι εκείνα τα χρόνια άρχισαν να έρχονται… περισσότερα κορίτσια στο Χάρβαρντ. Με την αναλογία αγοριών- κοριτσιών να φτάνει στο 1 προς 1. «Αυτό ήταν ασυνήθιστο τότε» λέει ο Gates. Και συμπληρώνει: «Δεν με βοήθησε, αλλά ήταν μια… οπτική βελτίωση για μένα».

Όσο για τον Steve Ballmer; Έγινε ένας από τους πρώτους εργαζομένους στην Microsoft. Στην εταιρία που εξελίχτηκε σε έναν γίγαντα, και έκανε το Bill Gates δισεκατομμυριούχο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + eighteen =