αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το να παίρνεις ρίσκο, είναι ο νέος τρόπος για να αποφύγεις το ρίσκο»: Η συμβουλή ενός αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου

«Το να παίρνεις ρίσκο, είναι ο νέος τρόπος για να αποφύγεις το ρίσκο»: Η συμβουλή ενός αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου

Μια σύντομη αλλά και… περίεργη συμβουλή, δίνει ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος Grant Cardone. Σε νέα του ανάρτηση στο Facebook, βλέπουμε ότι έχει ανεβάσει μια φωτογραφία πάνω στην οποία έχει τη φράση: Το να παίρνεις ρίσκο, είναι ο νέος τρόπος για να αποφύγεις το ρίσκο.

Μάλιστα, ο ίδιος συνδυάζει τη φωτογραφία, γράφοντας ακριβώς από πάνω στο FB: Το timing δεν θα είναι ποτέ τέλειο. Απλά κάνε το.

Με απλά λόγια, εννοεί ότι μόνο με το ρίσκο, μπορείς στην εποχή μας να φτάσεις στην επιτυχία. Ο Grant Cardone είναι επιχειρηματίας και best seller συγγραφέας των New York Times. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτόν: πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, που ξεκίνησε από το μηδέν και εφαρμόζοντας ένα ιδιαίτερα επίπονο πλάνο, με εργασία πολλών ωρών, κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Σήμερα έχει στην κατοχή του 4 μεγάλες εταιρίες, ενώ είναι επίσης γνωστός για τις ομιλίες του που κάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Timing will never be perfect, just do it.#10X

Posted by Grant Cardone on Sonntag, 16. Juli 2017

Πάντως, ο Cardone δεν είναι ο μόνος που έχει εκφράσει τέτοιες απόψεις για τη σημασία του ρίσκου στην εποχή μας. Ένας άλλος κορυφαίος επιχειρηματίας, ο Mark Zuckerberg, έχει πει αρκετές φορές, ότι στην πραγματικότητα, έτσι όπως αλλάζουν τα πράγματα πλέον, το μεγαλύτερο ρίσκο… είναι να μην παίρνεις κανένα ρίσκο. Η «συντηρητική» τακτική είναι αυτή που μπορεί να σε καταστρέψει και όχι οι τολμηρές επιλογές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 7 =