αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο «να μη φοβάσαι» είναι μια κακή συμβουλή: Μια CEO παραθέτει την ανατρεπτική άποψη της

Το «να μη φοβάσαι» είναι μια κακή συμβουλή: Μια CEO παραθέτει την ανατρεπτική άποψη της

Ο φόβος είναι ένας σημαντικός παράγοντας, που μπορεί να επηρεάσει τις επιλογές που θα κάνει ένας νέος επιχειρηματίας. Κάτι τέτοιο, εξάλλου, ισχύει και σε όλα τα κομμάτια της ζωής μας. Και ενώ πολλοί λένε ότι ένας επιχειρηματίας πρέπει να είναι «ατρόμητος» και να πορεύεται χωρίς φόβο, έρχεται μια businesswoman να δώσει τη δική της διαφορετική οπτική. Πρόκειται για την Julia Hartz, η οποία είναι ιδρύτρια και CEO της γνωστής πλατφόρμας Eventbrite.

«Το να είσαι ατρόμητος είναι ανέφικτο» τονίζει η νεαρή επιχειρηματίας.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο αμερικανικό Entrepreneur.com, «οι άνθρωποι έχουν γεννηθεί με τον φόβο μέσα τους, και είναι ένα κομμάτι του πως επιβιώνουμε. Νομίζω είναι καλύτερο να εξετάσεις τους φόβους σου και να τους τοποθετήσεις μέσα σε κουτιά».

Και η Julia Hartz συνεχίζει: «Υπάρχουν παράλογοι φόβοι που πρέπει να τους βάλεις μέσα σε ένα κουτί και να το τοποθετήσεις στο ράφι. Αλλά υπάρχουν και δικαιολογημένοι φόβοι που θα πρέπει να τους ακούσετε. Σίγουρα θα υπάρξουν καταστάσεις που θα πρέπει να ενεργήσετε χωρίς φόβο. Από την άλλη όμως, η αίσθηση λίγου φόβου, δεν είναι πάντα κακό πράγμα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =