αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το να δουλεύεις υπερβολικά μπορεί να πλήξει την εταιρία σου»: Αναλύει η ιδρύτρια που έχει επιχείρηση με 1 δισ. δολάρια σε πωλήσεις

«Το να δουλεύεις υπερβολικά μπορεί να πλήξει την εταιρία σου»: Αναλύει η ιδρύτρια που έχει επιχείρηση με 1 δισ. δολάρια σε πωλήσεις

H Tory Burch είναι η ιδρύτρια μιας εταιρίας που αναπτύσσεται ταχύτατα. Και έχει όντως πολλά να κάνει κάθε ημέρα. Πρόκειται για τη γυναίκα που το 2004 ίδρυσε στο Μανχάταν την ομώνυμη εταιρία μόδας. Σήμερα το brand της βρίσκεται σε περισσότερα από 200 σημεία στην Αμερική. Ενώ τα ρούχα και τα αξεσουάρ της Tory Burch διατίθενται σε περισσότερα από 3.000 καταστήματα ανά τον κόσμο. Το 2016 οι πωλήσεις ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

Η Tory Burch είναι ένα πολύ φιλόδοξο άτομο. Αλλά παράλληλα γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία που έχει η ισορροπία εργασίας- προσωπικής ζωής.

«Θα μπορούσα να δουλεύω πολλές ώρες. Αλλά κάτι τέτοιο μπορεί πραγματικά να φθείρει μια ομάδα, οπότε πρέπει να το προσέχω αυτό» σημείωσε η ίδια, μιλώντας στο Vanity Fair Founders Fair, στη Νέα Υόρκη.

Συνήθως πάει στο γραφείο στις 8:30 π.μ. και εργάζεται μέχρι τις 8:00 το απόγευμα. Όπως λέει συνήθως δεν έχει χρόνο για ένα μεσημεριανό διάλειμμα. «Προσπαθώ αυτή τη στιγμή να βρω το ποιος είναι ο αποτελεσματικός τρόπος δουλειάς» παραδέχεται η έμπειρη businesswoman.

«Η κουλτούρα είναι τα πάντα για εμένα και την εταιρία» σημειώνει και συμπληρώνει ότι θα πρέπει να παίρνουμε πολύ σοβαρά το θέμα της ισορροπίας προσωπικής ζωής- εργασίας. Όπως λέει, εργάζεται κάποια Σαββατοκύριακα, αλλά προσέχει να μην το παρακάνει. Όταν δεν δουλεύει τις αρέσει να φεύγει εκτός πόλης, και πάει σε μέρη που δεν θα έχει μάλιστα πρόσβαση σε υπολογιστή. Θεωρεί ότι κάποιες ημέρες, το μυαλό μας πρέπει να «καθαρίζει» από την τεχνολογία και τις επαγγελματικές ασχολίες.

Έτσι γεμίζεις τις «μπαταρίες» σου και θα είσαι πιο παραγωγικός όταν επιστρέψεις στη δουλειά. Όπως έχει αποδειχτεί σε έρευνες άλλωστε, οι πολλές ώρες δουλειάς σε κάνουν μη παραγωγικό- άρα πλήττεται και η εταιρία συνολικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 7 =