αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το να διαφωνήσεις με το αφεντικό σου, μπορεί να είναι μια έξυπνη κίνηση»: Η ανατρεπτική άποψη του επενδυτή Marcus Lemonis

«Το να διαφωνήσεις με το αφεντικό σου, μπορεί να είναι μια έξυπνη κίνηση»: Η ανατρεπτική άποψη του επενδυτή Marcus Lemonis

Το να πηγαίνεις μαζί με τη «μάζα» μπορεί να είναι μια καλή τακτική για το γυμνάσιο, ωστόσο μάλλον δεν είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στο χώρο εργασίας σου. Μπορεί να μη θες να είσαι ο εργαζόμενος που διαφωνεί με τον εργοδότη του ή αντιπαρατίθεται με συναδέλφους.

Ωστόσο, όπως εξηγεί ο διάσημος επενδυτής Marcus Lemonis, αν αποφασίσεις να πας σε μια τολμηρή τακτική και να διαφωνείς όπου χρειάζεται με το αφεντικό σου, ίσως αυτό αποδειχτεί μια έξυπνη κίνηση.

«Αυτό που ψάχνω περισσότερο, είναι να δω ποιος θα σηκωθεί πάνω και θα μου πει ότι η ιδέα μου είναι κακή και θα διαφωνήσει με αυτή» λέει ο Marcus Lemonis στο CNBC.

Σίγουρα, ο τρόπος έχει σημασία. Δεν χρειάζονται άκομψες κινήσεις. Αλλά η ευγενική διαφωνία με μια κακή ιδέα, μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για μια καλύτερη επιλογή που θα ακολουθήσει τελικά μια επιχείρηση. Ενώ παράλληλα, θα κάνει τον… αντιδραστικό εργαζόμενο, να ξεχωρίσει μέσα στο πλήθος. Και αυτό, είναι σίγουρα καλό για την πορεία κάποιου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − fourteen =