αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο νέο Business Center στον Πειραιά, είναι ένας χώρος για κάθε επιχειρηματία ή startupper (ΦΩΤΟ)

Το νέο Business Center στον Πειραιά, είναι ένας χώρος για κάθε επιχειρηματία ή startupper (ΦΩΤΟ)

Το Piraeus Business Center δημιουργήθηκε καλύπτοντας την ανάγκη διάθεσης μοντέρνων, λειτουργικών και κοστολογικά προσιτών χώρων εργασίας, σε ελευθέρους επαγγελματίες, startup ή μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην περιοχή του Πειραιά.

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε γραφειακούς χώρους και ολοκληρωμένες υπηρεσίες συγκεκριμένου και σταθερού κόστους, χωρίς δεσμεύσεις, προκειμένου να αφιερωθείτε εξολοκλήρου στα επαγγελματικά σας σχέδια. Παρέχουμε ευελιξία στον επιχειρηματία, προκειμένου να επιλέξει τον κατάλληλο χώρο αλλά και το κόστος που τον αντιπροσωπεύει σήμερα, χωρίς περιττές δεσμεύσεις, αλλά και να μπορεί εύκολα να αναπτύξει την επιχείρηση του στο μέλλον, στον ίδιο χώρο», τονίζει η εταιρεία.

Το Piraeus Business Center διαθέτει Κοινόχρηστους χώρους, Γραφεία, Meeting Rooms και Conference Hall υψηλής αισθητικής, προκειμένου ο επαγγελματίας να εργάζεται σε ένα χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον. Εταιρείες οι οποίες βρίσκονται εκτός Αθηνών και επιζητούν φορολογική έδρα ή υποκατάστημα στην Αθήνα, μπορούν πλέον εύκολα να τα αποκτήσουν, μέσα στους χώρους του Business Center, με πολύ χαμηλό κόστος, υψηλό κύρος και αξιοπιστία. Το Piraeus Business Center βρίσκεται στο μέγαρο Multicontainer σε κεντρικό σημείο στο λιμάνι του Πειραιά, με εύκολη πρόσβαση από τα μέσα μεταφοράς.

Το Piraeus Business Center έχει εγκαινιάσει την νέα του VIP αίθουσα, Orange Conference Hall.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο industrial χώρο ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει:

  • 70 άτομα σε θεατρική διάταξη
  • 50 άτομα σε διάταξη school

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πλέον εξελιγμένα οπτικό ηχητικά μηχανήματα και σε συνδυασμό με τα ευέλικτα οικονομικά πακέτα που προσφέρουμε αποτελεί την σίγουρη επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Το Orange Conference Hall προσφέρεται για:

  • Συνέδρια
  • Σεμινάρια
  • Παρουσιάσεις
  • Άλλες εκδηλώσεις

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο επίσημο site www.serviced-office.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 4 =