αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο νέο πλάνο της Tesla για τους σούπερ φορτιστές της

Το νέο πλάνο της Tesla για τους σούπερ φορτιστές της

Το πλάνο της Tesla σε σχέση με τους ηλεκτρικούς φορτιστές της που βρίσκονται στους δρόμους, είναι εδώ και καιρό γνωστό. Θέλει να βάλει τους οδηγούς να πληρώνουν ένα μικρό χρηματικό ποσό, για κάθε φόρτιση, μετά από μερικές δωρεάν φορτίσεις που θα τους παρέχει. Όπως είχε πει η εταιρία τον περασμένο Νοέμβριο, οι πελάτες που θα αγόραζαν κάποιο όχημα μετά την 1 Ιανουαρίου και έπειτα, δεν θα είχαν στη διάθεση τους την απεριόριστη φόρτιση, όπως ίσχυε πριν.

Τώρα η Tesla με νέα ανακοίνωση της, δίνει… μία μικρή παράταση στις δωρεάν φορτίσεις, για όσους αγοράσουν τα Model S και X, μέχρι τις 15 του Ιανουαρίου. Δίνει το εν λόγω κίνητρο, για 2 εβδομάδες παραπάνω δηλαδή.

Το σχέδιο της αμερικανικής εταιρίας, προβλέπει ότι μετά την πάροδο της συγκεκριμένης ημερομηνίας, κάθε πελάτης θα λαμβάνει δωρεάν 400 kWh για φόρτιση το χρόνο. Ικανά να κυκλοφορήσεις για συνολική απόσταση περίπου 1.000 μιλίων. Από εκεί και πέρα, ο οδηγός θα πρέπει να πληρώνει ένα μικρό αντίτιμο για τις φορτίσεις. Πάντως, ακόμα και έτσι, όπως λέει η Tesla, η φόρτιση θα κοστίζει λιγότερο από ότι απαιτείται για τον ανεφοδιασμό ενός αυτοκινήτου με υγραέριο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 1 =