αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο μέλλον είναι εδώ: Το CNN εξαγόρασε διάσημο Youtuber- Ποιο είναι το σχέδιο του ειδησεογραφικού κολοσσού

Το μέλλον είναι εδώ: Το CNN εξαγόρασε διάσημο Youtuber- Ποιο είναι το σχέδιο του ειδησεογραφικού κολοσσού

Σε μια κίνηση… από το μέλλον προχώρησε το CNN. Όπως ανακοίνωσε το ειδησεογραφικό δίκτυο σήμερα (28/11), εξαγόρασε τον γνωστό Youtuber, Casey Neistat, ο οποίος έχει πάνω από 5,8 εκατομμύρια followers.

Στόχος του CNN είναι να προσεγγίσει τα πιο νεανικά κοινά. Τι ακριβώς έκανε ο ειδησεογραφικός κολοσσός: εξαγόρασε την social-sharing app, Beme, μέσω της οποίας ο Casey Neistat διαμοίραζε το υλικό του. Το CNN θα κλείσει την εν λόγω εφαρμογή, ενώ ο γνωστός Youtuber θα εργαστεί για τη δημιουργία μιας ανάλογης startup, εντός του ειδησεογραφικού δικτύου. Όλοι οι εργαζόμενοι της Beme, θα ενταχτούν στη νέα προσπάθεια.

Σύμφωνα με το Business Insider, η νέα startup του Casey Neistat, θα παρουσιάζει διάφορες ειδήσεις που συμβαίνουν γύρω μας, αλλά με τον δικό του νεανικό τρόπο, και εστιάζοντας στα mobile βίντεο. Δεν θα έχει σχέση, δηλαδή, με τις παραδοσιακές εκπομπές ειδήσεων, όπως τις γνωρίζουμε.

«Δεν θα είναι αυτό που έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους ως “ειδήσεις”. Αλλά θα έχει σχέση με καθημερινές είναι συζητήσεις που κυριαρχούν στη ζωή μας», λένε στελέχη του CNN. Με τον 35χρονο Youtuber να έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων. Το νέο project αναμένεται να βγει στον αέρα το καλοκαίρι του 2017.

heres-the-short-film-that-made-casey-neistat-a-youtube-star

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =