αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο κοινό στοιχείο που έχουν οι 5 πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου (και δεν σχετίζεται με τις εταιρίες τους)

Το κοινό στοιχείο που έχουν οι 5 πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου (και δεν σχετίζεται με τις εταιρίες τους)

Για μια ακόμα χρονιά, το Forbes ανακοίνωσε τη διάσημη λίστα του, με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη. Στην κορυφή, βρέθηκε πάλι ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, με μια περιουσία που φτάνει συνολικά τα 86 δισ. δολάρια.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Warren Buffett (κορυφαίος επενδυτής), Jeff Bezos (Amazon), Amancio Ortega (Zara), και Mark Zuckerberg (Φυσικά, Facebook). Τι κοινό όμως έχουν όλοι αυτοί οι πετυχημένοι άνθρωποι; Όχι, δεν είναι π.χ. η ηλικία, αφού σε αυτό υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις. Το κοινό στοιχείο είναι ότι όλοι είναι πατέρες. Ακόμα και ο νεαρότερος του club, Mark Zuckerberg (32 χρονών), έχει μια κόρη 1 έτους και όπως έχει ανακοινώσει σύντομα θα αποκτήσει και μια δεύτερη.

«Το να έχεις παιδιά, αλλάζει έντονα τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο» δήλωσε ο Zuckerberg μιλώντας σε φοιτητές στο Agricultural and Technical State University της North Carolina.

Οι φίλοι Gates και Buffet έχουν από 3 παιδιά ο καθένας. Ο ιδρυτής των Zara έχει επίσης 3 παιδιά και ο Jeff Bezos είναι πατέρας 4 παιδιών. Βλέποντας τις περιπτώσεις των 5 πιο πλούσιων ανθρώπων, καταρρίπτεται ένας μύθος, όπως διαπιστώνει το CNBC: Η λανθασμένη άποψη που λέει ότι η world- class επαγγελματική επιτυχία, δεν μπορεί να συνδυαστεί με μια χαρούμενη οικογένεια.

Οι πραγματικά σπουδαίοι άνθρωποι, ξέρουν ότι μπορείς να τα έχεις όλα. Την στιγμή που οι «μέτριοι» θεωρούν ότι πρέπει αν διαλέξεις ένα από τα δύο. Μάλιστα, πολλές φορές η οικογένεια μπορεί να λειτουργήσει ως κινητήριος δύναμη, έτσι ώστε να φτάσεις στην κορυφή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × five =