αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο «κλειδί» για να πετύχεις μεγάλα αποτελέσματα στο Linkedin (όχι δεν χρειάζεται να έχεις το τέλειο βιογραφικό)

Το «κλειδί» για να πετύχεις μεγάλα αποτελέσματα στο Linkedin (όχι δεν χρειάζεται να έχεις το τέλειο βιογραφικό)

Αν σου λέγανε να κάνεις κάποιες κινήσεις για να αναβαθμίσεις την παρουσία σου στο Linkedin, τι θα έκανες πρώτα; Ίσως θα έφτιαχνες το καλύτερο δυνατό βιογραφικό. Κι όμως, το πρώτο που πρέπει να κάνεις δεν είναι αυτό. Δεν μετρά πρώτα η προϋπηρεσία σου ή τα πτυχία σου. Πρώτα από όλα, πρέπει να είσαι «ζωντανός» στο Linkedin. Αυτό τονίζει η CEO και συνιδρτύτρια της Ellevest, Sallie Krawchek.

«Δεν έχει σημασία να φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό, να το ανεβάσεις και να το αφήσεις εκεί», τονίζει.

Χρειάζεται αλληλεπίδραση. Θες ποιος συνδέεται μαζί σου. Μίλα τους. Συνδέσου και εσύ με φίλους και συναδέλφους. Κάνε και αναρτήσεις στο timeline. Στο Linkedin χτίζεις και το personal brand σου, μην το ξεχνάς αυτό. Μοιράσου περιεχόμενο που έχει να κάνει με την δουλειά σου και τη βιομηχανία σου. Μπορείς ακόμα και να γράψεις ένα άρθρο απευθείας στο Linkedin.

Διαμοιράσου γνώσεις και εμπειρίες που έχεις. Έτσι θα βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους, ενώ παράλληλα θα αναπτύξεις το δίκτυο σου. Όλα αυτά συντελούν στο να παραμείνεις «ζωντανός» στο Linkedin. Είναι το «κλειδί» για να πετύχεις μεγάλα αποτελέσματα.

What Your LinkedIn Should Look Like in 2018

What your LinkedIn profile should look like in 2018 http://money.us/2BaPnkH

Posted by MONEY on Sonntag, 11. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + six =