αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το καλοκαιρινό διάλειμμα τελείωσε. Βρείτε μια δουλειά»: Η παρότρυνση ενός… σκληρού επενδυτή προς τους αποφοίτους

«Το καλοκαιρινό διάλειμμα τελείωσε. Βρείτε μια δουλειά»: Η παρότρυνση ενός… σκληρού επενδυτή προς τους αποφοίτους

Μόλις βγήκες από τη σχολή σου και είσαι έτοιμος για… καλοκαιρινή διασκέδαση; Ξανά σκέψου το. Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, επιχειρηματίας και επενδυτής, Marcus Lemonis, έχει εντελώς διαφορετική άποψη. «Το καλοκαιρινό διάλειμμα τελείωσε. Βρες μια δουλειά», σημειώνει ο ίδιος μιλώντας στο CNBC.

Και δεν χρειάζεται η πρώτη σου δουλειά να είναι η «τέλεια» ή να εφαρμόζει πλήρως στις σπουδές σου. Τώρα είναι η ώρα να πάρεις εμπειρίες και να αναπτύξεις δεξιότητες.

«Βρείτε όποια δουλειά μπορείτε. Και αποκτήστε ένα πρόγραμμα. Να σηκώνεστε τη Δευτέρα το πρωί και να τελειώνετε την Παρασκευή το βράδυ», τονίζει ο Marcus Lemonis.

Και ξεκαθαρίζει: Η πρώτη σου δουλειά δεν θα πρέπει να είναι στην οικογενειακή επιχείρηση. Πήγαινε σε κάποιον άλλο, που μπορεί να σε απολύσει. Και φυσικά, μπορείς να συνεχίσεις να ψάχνεις για την «δουλειά των ονείρων σου». Όμως δεν ωφελεί σε τίποτα, το να κάτσεις και απλά να περιμένεις.

Αμέσως μετά την αποφοίτηση σου από τη σχολή, πρέπει να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου. Και μάλιστα, πρέπει να προσπεράσεις… το καλοκαιρινό διάλειμμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =