αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζητά νέους για εξάμηνη αμειβόμενη πρακτική

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζητά νέους για εξάμηνη αμειβόμενη πρακτική

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) προσφέρει την ευκαιρία σε νέους να εργαστούν στο ΚΠΙΣΝ σε μία σημαντική στιγμή του, την περίοδο κατά την οποία έχει προγραμματιστεί η έναρξη της μετεγκατάστασης της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στα νέα τους κτίρια. Πιο συγκεκριμένα, με δωρεά του ΙΣΝ, το ΚΠΙΣΝ προκηρύσσει πρόγραμμα εξάμηνης αμειβόμενης πρακτικής άσκησης για όσους επιθυμούν να εργαστούν σε έναν πολιτιστικό οργανισμό διεθνούς βεληνεκούς.

Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΙΣΝ με τίτλο Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων, η οποία έχει ως στόχο τη συμβολή στην αντιμετώπιση του υψηλού ποσοστού ανεργίας των νέων στην Ελλάδα, αποσκοπώντας στη δημιουργία καλύτερων προοπτικών εργασίας και ευκαιριών για τη νέα γενιά.

Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης απευθύνεται σε απόφοιτους οποιουδήποτε ακαδημαϊκού τομέα. Οι εκπαιδευόμενοι καλούνται να υποστηρίξουν οργανωτικά τους διάφορους τομείς δραστηριότητας του ΚΠΙΣΝ.

Όσοι επιλεγούν να απασχοληθούν στην ομάδα του ΚΠΙΣΝ, θα εργαστούν σε ένα περιβάλλον δυναμικό, θα αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες, θα συμμετέχουν στην επίλυση προβλημάτων, καθώς επίσης, θα κληθούν να δημιουργήσουν καινοτόμα projects, τα οποία θα αναδεικνύουν και θα ενισχύουν το όραμα του ΚΠΙΣΝ.

Απαραίτητα Προσόντα

• Πτυχίο (ΑΕΙ, ΤΕΙ, δημόσιου ή ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος)

• Εξαιρετική ικανότητα εξυπηρέτησης επισκεπτών

• Άριστη γνώση Ελληνικών και Αγγλικών

• Γνώση χρήσης MS Office (Word, Excel, PowerPoint) και του Διαδικτύου

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για την υποβολή αιτήσεων ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 3 =