αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο θάρρος, οι στόχοι, και το λεωφορείο που περνά κάθε ημέρα: Ο Morgan Freeman λέει ποιο είναι το κλειδί για την επιτυχία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το θάρρος, οι στόχοι, και το λεωφορείο που περνά κάθε ημέρα: Ο Morgan Freeman λέει ποιο είναι το κλειδί για την επιτυχία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό, ο Morgan Freeman, εξηγεί το πως μπορεί να φτάσει κάποιος στην επιτυχία. Αλλά και τι δεν κάνουν σωστά, όσοι δεν τα καταφέρνουν. «Όλοι μπορούν», λέει αρχικά ο διάσημος ηθοποιός.

Και εξηγεί τι δεν πάει καλά κάποιες φορές: «Δεν έχουν όλοι το θάρρος. Το θάρρος είναι το κλειδί για την ίδια τη ζωή». Όπως εξηγεί ο Freeman, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν γεννηθεί μέσα σε άσχημα περιβάλλοντα. Και πιστεύουν ότι δεν θα βγουν ποτέ από εκεί. Τελικά, δεν βγαίνουν.

«Πολλοί άνθρωποι μου λένε: ‘θα έπρεπε να έχω κάνει πράγματα’. Και τους απαντώ: ‘θα έπρεπε να το έχεις κάνει’», σημειώνει ο Morgan Freeman. Όσο για το τι τους λέει με όταν του απαντούν ότι δεν μπορούν να βγουν από τη δύσκολη κατάσταση; «Το λεωφορείο περνά κάθε ημέρα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + nineteen =