αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο ευχαριστήριο email που στέλνουν οι έξυπνοι άνθρωποι μετά από μια ενημερωτική job interview

Το ευχαριστήριο email που στέλνουν οι έξυπνοι άνθρωποι μετά από μια ενημερωτική job interview

Ωραία, μόλις πήγες σε μια ενημερωτική job interview και μίλησες απευθείας με ένα στέλεχος εταιρίας. Και τώρα τι πρέπει να κάνεις; Να το πεις σε όλους; Να το γιορτάσεις; Να αλλάξεις την κατάσταση σου στο Linkedin; Μάλλον τίποτα από αυτά. Πρώτα από όλα πρέπει α ευχαριστήσεις το άτομο που αφιέρωσε τον χρόνο του για να μιλήσει μαζί σου. Εσύ, δηλαδή, αν είχες 30 λεπτά διαθέσιμα, θα τα ξόδευες για έναν άγνωστο;

Μπορεί κάποιοι να το θεωρούν ασήμαντο, όμως ένα ευχαριστήριο email, είναι σημαντικό για να δείξεις ένα καλό πρόσωπο και να κρατήσεις μια επαφή με τον εκπρόσωπο της εταιρίας.

Το The Muse παραθέτει τα βασικά σημεία που πρέπει να έχει αυτό το email. Μετά την προσφώνηση, εξέφρασε την χαρά σου που μίλησες μαζί του και απάντησε στις όποιες ερωτήεις σου. Πες επίσης ότι σου άρεσε η εταιρία και το θεωρείς ένα ιδανικό μέρος για να εργαστεί κάποιος. Πες επίσης, ότι θα ήθελες να κρατήσετε επαφή, ενώ εσύ συνεχίζεις την αναζήτηση εργασίας. Κι αν προκύψει κάποια θέση στην εν λόγω εταιρία στο προσεχές μέλλον, να σε ενημερώσει.

Θα σου πάρει το πολύ 10 λεπτά. Αλλά με αυτό τον απλό τρόπο μπορείς να κρατήσεις επαφή, με τα σωστά άτομα. Και πολύ σύντομα, να σου προταθεί μια θέση εργασίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + eleven =