αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο δικό του success story: Ο Travis Kalanick αποκάλυψε ότι η Uber εξυπηρετεί 40 εκατ. επιβάτες το μήνα

Το δικό του success story: Ο Travis Kalanick αποκάλυψε ότι η Uber εξυπηρετεί 40 εκατ. επιβάτες το μήνα

Οι αριθμοί προκαλούν… ζάλη. Η Uber εξυπηρετεί πλέον 40.000.000 επιβάτες κάθε μήνα. Την πληροφορία αποκάλυψε ο ιδρυτής της καινοτόμου επιχείρησης, Travis Kalanick, μιλώντας σε event στο Σαν Φρανσίσκο.

Είναι άλλωστε το δικό του success story. Ο ίδιος δημιούργησε την Uber το 2009, και άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να μεταφερθούν οι άνθρωποι, από το ένα μέρος στο άλλο. Η δική του… κούρσα προς την κορυφή σίγουρα δεν ήταν εύκολη. Μην ξεχνάμε, ότι σε πολλές από τις χώρες που επεκτάθηκε η Uber, υπήρξαν αντιδράσεις, κυρίως από τους παραδοσιακούς οδηγούς ταξί. Ωστόσο, ο ίδιος συνέχισε να εφαρμόζει τον πλάνο του και να διαχειρίζεται τις κρίσεις.

«Πηγαίντε ενάντια στο ρεύμα, να είστε ανθεκτικοί, ακόμα κι αν όλοι νομίζουν πως είστε τρελοί», έχει δηλώσει ο Travis Kalanick στο παρελθόν, μιλώντας προς τους νέους επιχειρηματίες.

Τώρα, η επέκταση της επιχείρησης του είναι εντυπωσιακή, όπως δείχνουν και οι αριθμοί. Έχει φτάσει σε 500 πόλεις σε όλο τον πλανήτη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Kalanick, ένας χρήστης της Uber ξοδεύει κατά μέσο όρο 50 ευρώ το μήνα, για μεταφορές μέσω της πλατφόρμας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καν’ το όπως ο Mr Uber: 8 σοφές φράσεις από τον Travis Kalanick

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 9 =