αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο δημοφιλές uTorrent ετοιμάζεται να «μετακομίσει» στους browsers

Το δημοφιλές uTorrent ετοιμάζεται να «μετακομίσει» στους browsers

Το uTorrent είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές torrent client με 150 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες το μήνα. Σύμφωνα με το TorrentFreak όμως, στο μέλλον θα κάνει τη μετάβαση στον browser σας, λειτουργώντας όπως τα σύγχρονα streaming sites.

Ο δημιουργός του BitTorrent, Bram Cohen, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στις δυσκολίες της εταιρίας του το τελευταίο διάστημα, σημειώνοντας πως τα πράγματα τώρα ξεκινούν να ηρεμούν, επιτρέποντάς του να ασχοληθεί με τον client.

Όπως είπε: «Το σχέδιο είναι να ενοποιήσουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες και να επικεντρωθούμε στα κέρδη. Έχουμε αρκετή εμπειρία από τη διαφήμιση στην εφαρμογή του client, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο. Οπότε θα τη χρησιμοποιήσουμε και σε άλλες εφαρμογές. Θα εκμεταλλευτούμε επίσης την ευκαιρία να “συμμαζέψουμε” την εμπειρία του client μας. Επομένως, μιλώντας πάντα για το προϊόν, η νέα αναθεώρηση του uTorrent θα τρέχει στον default browser του χρήστη, ολοκληρωμένο με ανανεωμένο interface και σημαντικά βελτιωμένη εμπειρία streaming».

Αυτό που δεν ξεκαθάρισε ο Cohen, είναι αν ο client του uTorrent θα συνεχίσει να υπάρχει σαν εφαρμογή ή θα αντικατασταθεί εντελώς από την web μορφή του.

Πηγή: unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − two =